02 / 05 / 2024

bozok üniversitesi erdoğan akdağ yerleşkesi nerede

bozok üniversitesi erdoğan akdağ yerleşkesi nerede

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, temel atma töreninde "Bozok Üniversitesi, Türkiyemizin diğer üniversiteleri gibi büyümeye, gelişmeye, değişmeye, Yozgatımıza ve Türkiyemize, insanımıza hizmet sunmaya devam ediyor" dedi...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi için 33 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Personel olma detay ve şartları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi son başvuru tarihi 25 Nisan 2023 olan personel alım ilanı yayınladı. Detaylar haberimizin devamında...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e briket ev yapımı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir programında son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi’ konulu konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kuruldu!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Şehir Üniversitesi' açıklaması!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu ile mülkiyet devri olmadığını söyledi.

MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin ilk etabı 525 günde tamamlanacak!

Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temel atma töreninde konuşan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özvar, "Bugün birinci etapta iki fakültemizin binalarının inşaatlarının temel atma törenini sizlerin teşrifleriyle gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temeli atıldı! 

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temeli  törenle atıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşa edilecek Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin üniversiteyi hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağını söyledi...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ihalesi iptal edildi!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin 1.etabının inşaatı için açılan ihale iptal edildi. Belli istekliler arasında davet usulü ile gerçekleştirilecek ihalede bütün teklifler reddedildi.

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da Teknoloji Meslek Lisesi açtı!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

bozok üniversitesi erdoğan akdağ yerleşkesi nerede Haberi

bozok üniversitesi erdoğan akdağ yerleşkesi nerede


Bozdağ, Erdoğan Akdağ Yerleşkesi'ne inşa edilecek Mühendislik Fakültesi ve Akademik Birimler Kompleksi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Bozok Üniversitesinin büyük bir bilim kentine dönüştüğünü söyledi.


Anadolu şehirlerinin gelişmesinde üniversitelerin lokomotif görevi üstlendiği belirten Bozdağ, hükümet olarak üniversitelerin desteklenmesi noktasında her türlü imkanı sundukları ifade etti.


Bozok Üniversitesinin büyük bir bilim kentine dönüştüğüne şahitlik etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Bozdağ, üniversitenin, fakülte binaları, laboratuvarları, teknokenti, camileri ve hastanesiyle iftihar kaynağı olduğunu belirtti.


Bozdağ, Yozgat'ın gelişimi için son derece önemli olan hizmet binalarının temelinin atıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:


"Yozgat Bozok Üniversitesi, 2006 yılında kurulduğu zaman hepimiz buranın gün gelip, Yozgatımızın ve Türkiyemizin ana merkezlerinden, eğitim, bilim ve kültür yuvalarından biri olacağına inanıyor ve bu inancımızı hayata geçirmek için çok çalışmamız gerektiğini de biliyorduk. Bu...