15 / 05 / 2024

Bozok Üniversitesi hastane inşaatı

Bozok Üniversitesi hastane inşaatı

Yozgat'ta Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs alanında yapımına başlanılan 229 milyon 122 bin lira maliyetli 7 ayrı projenin çalışmaları sürüyor. Üniversite hastanesinin yapımına da başlandı...

Herkes başvurabiliyor! Yozgat Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak çok sayıda personel alıyor.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Yozgat Bozok Hastanesi için yıkım raporu!

Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yıkılacağı iddia edilmişti. Deprem Performans Raporu'na göre hastane binasının yıkılması gerekiyor. 

Yozgat Bozok Hastanesi yıkılacak mı?

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete açılması atıl vaziyette kalan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin akıbeti merak konusu oldu. Hastane binasının yıkılıp, yenisinin yapılması bekleniyor.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi Temmuz'da tamam!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin kampüs alanında yapımı devam eden Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı Araştırma Uygulama Hastanesi'nin inşaatı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından incelendi.

Yeditepe Üniversitesi yeni hastane açacak!

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, bu yıl yeni bir hastane açacakları söyledi. Bingöl, '' Dünyada ilk kez mimari özellikleriyle mikrop barındırmayan bir hastane olacak'' dedi.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesi hastane mi olacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesinin hastane yeri olarak tahsisine karar verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Süleyman Demirel Üniversitesi'ne 2. hastane geliyor!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in başkanlığında toplanan Plan ve Bütçe Komisyonunda SDÜ'nün bütçe tasarısında ikinci bir hastane yapılması öngörüldü. Yeni hastane, mevcut hastanenin yanında inşa edilecek. Proje için 2017 yılı bütçesinden 3.5 milyon TL ödenek ayrıldı.

Bozok Üniversitesi hastane inşaatı Haberi

Bozok Üniversitesi hastane inşaatı

Yozgat'ta Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs alanında yapımına başlanılan 229 milyon 122 bin lira maliyetli 7 ayrı projenin çalışmaları sürüyor.

Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak, üniversite hastanesinin yapımına da başlandığını açıkladı. Prof. Dr. Yumak, üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi Hastanesi'nin geçici binada hizmet verdiğini hatırlatarak, kampüs alanı içerisinde yapımını öngördükleri yeni hastane binasının inşaatının da başladığını söyledi.

Prof. Dr. Yumak, "Kampüs alanı içerisinde 5'i eğitim, 2'si sağlık olmak üzere toplam 7 proje ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu projelerin toplam maliyeti 229 milyon 122 bin lira. Hafriyat çalışmalarına başlanılan Tıp Fakültesi Morfoloji binası ve 200 yatak kapasiteli Araştırma ve Uygulama Hastanesi'yle birlikte Rektörlük ve İdari Birimleri tek çatı altında toplayacak İdari Birimler Hizmet Binası inşaatı TOKİ tarafından yapılıyor" diye...