06 / 05 / 2024

Bozüyük yol yapım çalışmaları

Bozüyük yol yapım çalışmaları

Bilecik' in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yürütülen yol düzenleme çalışmaları kapsamında yeni yollar açılıyor. Açılan yeni yollar trafik akışını rahatlatarak vatandaşların ulaşımını kolaylaştırıyor..

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldıray Candan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bozüyük yol yapım çalışmaları Haberi

Bozüyük yol yapım çalışmaları

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, yeni yapılaşmaya ve imar planına uygun olarak yapılan çalışmalarla yeni yollar açılarak hizmete sunuluyor. 

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yürütülen yol düzenleme çalışmaları kapsamında, açılan yeni yollar trafik akışını rahatlatarak vatandaşların ulaşımını...