06 / 05 / 2024

Bozüyükün altyapı haritası çıkarılıyor

Bozüyükün altyapı haritası çıkarılıyor

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan Avrupa Standartlarında "Entegre Su Projesi" kapsamında ilçe genelinde ölçümler yapılarak ilçenin alt yapısının haritası çiziliyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük 2020 projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bilecik Bozüyük TOKİ kura sonuçları!

Bilecik Bozüyük TOKİ projesindeki 3+1 nitelikli 10 adet konut kuralı olarak bugün satışa sunuldu. İşte, Bilecik Bozüyük TOKİ kura sonuçları...

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük'te Altgelir ve Ortagelir Grubu için hayata geçirdiği projesinde yer alan 10 konutun kurası bugün. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuç listesi...

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Bozüyükün altyapı haritası çıkarılıyor Haberi

Bozüyükün altyapı haritası çıkarılıyor

Bilecik Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan Avrupa Standartlarında "Entegre Su Projesi" kapsamında ilçe genelinde ölçümler yapılarak ilçenin alt yapısının haritası çiziliyor. 


Daha önce çalışmaları devam eden Avrupa Standartlarında "Entegre Su Projesi"ni yürütmekle görevli; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı, AB Delegasyonu ve müşavir firma Grontmij'in yetkililerinden oluşan heyet, Bozüyük Belediyesi ekipleri ile birlikte müşavir firma tarafından hazırlanan master plan ile ilgili bir araya gelmiş saha çalışmalarında atık su arıtma tesisi, kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve su depolarında durum tespit çalışması yapılmıştı. Bir adım daha ileriye taşınan proje çalışmaları kapsamında ilçe genelinde mahalleler ile ana kolektör rakımlarına bakılarak kot ölçüleri ve akış kotları hesaplanıyor. Su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının hat debileri, derinlik ve boru çapı gibi bilgilerin...