30 / 04 / 2024

Br Group Tekne İthalat adres 

Br Group Tekne İthalat adres 

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı, Cenap Özyurt ve Marına Rubınskıkh ortaklığında kuruldu.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı, Cenap Özyurt ve Marına Rubınskıkh ortaklığında kuruldu.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Astra Group, Kuzey Kıbrıs'ın çehresini değiştirecek!

Kuzey Kıbrıs'ta son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Astra Group'tan yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs'ın çehresini değiştirecek adımların atılacağı" belirtildi.

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle inşaat sektörünün, önde gelen markalarından biri olan Noyanlar Group, yurtdışında katıldığı fuarlar ve kurduğu yeni ofislerle hem Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini, hem de kendi projelerini ada dışına taşımayı başarıyor.

Kıbrıs'ın yeni konut projesi Feo Elegance tanıtıldı!

Kıbrıs inşaat şirketlerinden Akacan Group ile Hasırcılar A.Ş. adlı Türkiye şirketinin ortaklığında kurulan FEO, Girne bölgesinde, "FEO Elegance" adıyla gerçekleştireceği yerleşim merkezi projesini, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen görkemli bir geceyl

Kıbrıs Royal Sun Residence'ta fiyatlar 90 bin TL’den başlıyor!

Kıbrıs’a yatırım yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği projelerden biri Noyanlar Group tarafından inşa edilen Kıbrıs’ın yıldız projesi Royal Sun Residence. Projede yer alan dairelerin fiyatları 90 bin TL’den başlıyor.

Kıbrıs'taki Ledra Palas Oteli 99 yıllığına kiralandı!

Kıbrıs’ta ‘Yeşil Hat’ diye bilinen noktada bulunan Ledra Palas Oteli’nin 99 yıllığına ABD’li bir turizm şirketine kiralandığı bildirildi. Rum basınına göre otelin sahibi olan Kilise, Buena Vista Hospitality Group ile el sıkıştı...

Tuzla'daki Çelik Tekne Tersanesi 29 milyon 300 bin liraya satıldı!

42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi, açık artırmayla 29 milyon 300 bin lira bedele Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı

Çelik Tekne Tersanesi'ni Kuzey Star Shipyard Denizcilik satın aldı!

Çelik Tekne Tersanesi'nin icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. İhaleyi Türkiye’de adından söz ettiren Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik A.Ş. kazandı.

Br Group Tekne İthalat adres  Haberi

Br Group Tekne İthalat adres 

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı, Cenap Özyurt ve Marına Rubınskıkh ortaklığında kuruldu.

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Tekne-Yat İşletme 1.Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının alım satımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye ticaretini yapmak, 2. Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının yapımı, montajı, periyodik bakımı ve onarımını gerçekleştirmek ve bunlar için gerekli görülen yerlerde...