16 / 05 / 2024

Braas Terracotta serisi çatı tasarımları

Braas Terracotta serisi çatı tasarımları

Modern tasarımlar için olduğu kadar klasik yapılar için de çarpıcı modeller geliştiren Braas Çatı Sistemleri, çatısında kusursuz antik görünümü arayanlar için Braas Terracotta serisini sunuyor.

Braas Diva Serisi'yle eşsiz renkler çatılarda!

Braas Diva’nın renk geçişleri ile çatılarda gün boyu farklı renk algıları ve gölge efektleri sağlanıyor. Anadolu’nun eşsiz renklerini çatınıza taşıyan Diva Serisi’nde 5 ayrı seçenek bulunuyor.

Braas Terracotta serisi ile çatılarda cesur tasarımlar!

Modern tasarımlar için olduğu kadar klasik yapılar için de çarpıcı modeller geliştiren Braas Çatı Sistemleri, çatısında kusursuz antik görünümü arayanlar için Braas Terracotta serisini sunuyor.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk katıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren EKOS Klinker Tuğla, Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk ve estetik katma iddiasında..

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Braas Terracotta serisi çatı tasarımları Haberi

Braas Terracotta serisi çatı tasarımları

Modern tasarımlar için olduğu kadar klasik yapılar için de çarpıcı modeller geliştiren Braas Çatı Sistemleri, çatısında kusursuz antik görünümü arayanlar için Braas Terracotta serisini sunuyor. Braas’ın İtalya’daki fabrikalarında yüksek teknoloji ile üretilen Braas Terracotta serisi; büyük ebatlı ve geniş kavisli Coppo Domus ve orijinal tasarımlı Vario 5 Marsilya Antik modellerinden oluşuyor.


Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden bu yana; uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Çatıların işlevselliğinin yanı sıra estetik açıdan da yapılara değer katabilmesi ve yapıların bulundukları çevre ile daha barışık ve uyumlu olabilmesi için farklı renk, doku ve profillerde çatı kaplama örtüleri geliştirerek, hem mimarlara hem de nihai tüketicilere bilinçli tercihler yapabilme imkânı sunuyor.


Braas’...