27 / 04 / 2024

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Brad Pitt ve eşi Angelina Jolie'nin Urla'da ev alacağı duyumu ilçede emlak fiyatları tavan yaptırttı. Asılsız çıkan haber piyasayı karıştırdı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Londra’da ev arıyor!

Hollywood’un geçen yıl evlenen, dünya basınının “Brangelina” olarak adlandırdığı çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, İngiltere’nin başkenti Londra’da ev arıyor. Çift Londra’da 39 milyon dolarlık (113.7 milyon TL) bir ev gezdi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie müteahhitlere dava açtı!

ABD 'yi 2005 'te vuran Katrina kasırgasında evsiz kalanlara yardım eden Brad Pitt - Angelina Jolie çifti müteahhitlerin kurbanı oldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Brad Pitt'in kurduğu hayır kurumuna çürük ev davası!

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu 'Make It Right' isimli hayır kurumuna inşaatlarda kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi sebebiyle dava açıldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye rekor şato tazminatı!

Fransız temyiz mahkemesi, ABD'li aktör Brad Pitt ve aktris Angelina Jolie'nin, Fransa'daki şatolarının ışıklandırmasını yapan Odile Soudant'a 568 bin avro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

Angelina Jolie: 25 milyon dolara ev aldım!

Brad Pitt ile boşanma kararı aldıktan sonra çok fazla konuşmayan Angelina Jolie, yeni açıklamalarda bulundu. Jolie, yeni bir başlangıç yapmak için 25 milyon dolara bir malikane aldığını söyledi.

Angelina Jolie Los Feliz'de 20 milyon dolara malikane aldı!

Brad Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie, Los Feliz'de 20 milyon dolara malikane aldı. Angelina Jolie yeni evinde 6 çocuğuyla birlikte yaşayacak.

Angelina Jolie Los Angeles'tan 90 milyon liraya ev aldı!

Boşanan Angelina Jolie-Brad Pitt arasında sular durulmuyor. Jolie, çocuklarının babalarını görmeleri için Pitt'in yakınına taşındı. ABD'li oyuncu Jolie, Los Angeles'taki ev için 90 milyon lira ödedi.

Angelina Jolie, Cecil B. DeMill'in Los Angeles'teki evine göz dikti!

Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor.6 çocuğuyla birlikte yeni bir yerde yeni bir hayata başlamayı planlayan Jolie, Cecil B. DeMille'in Los Angeles'ın en gözde konumlarından birinde yer alan malikanesinin yeni sahibi olmaya hazırlanıyor.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in New Orleans’taki malikaneleri satıldı!

Bir ay önce boşanma kararı alarak magazin dünyasına bomba gibi düşen Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, New Orleans’taki malikaneleri satıldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Haberi

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolar ödeyerek villa satın aldığı yönündeki asılsız haberlere rağmen ilçedeki emlak piyasası allak bullak oldu. Bu haberi duyan gayrimenkul sahipleri fiyatları üç katına çıkardı. Bunun üzerine Urla'da satışlar durdu. AKŞAM'ın sorularını yanıtlayan emlakçılar, gelişmelerin, ilçedeki arz-talep dengesini bozduğunu...