06 / 05 / 2024

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL  sermaye bedeli ile Ahmet Can Güzey ve Tunç Koç tarafından kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Brand İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Brand İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından kuruldu. 

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

Uro Uready Office İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uro Uready Office İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor Haberi

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, Brand Office bünyesinde yer alacak profesyonel site yönetimi, resepsiyon ve otel hizmeti, akıllı ofis sistemi, kartlı geçiş sistemi, spor ve fitness alanı, çocuk oyun alanı, ogs ile araç girişi, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, geniş kat holleri, ve hobi odasının bulunacağını belirtti. Geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydeden Özbaykız, "Proje gerek merkezi konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek. Brand Office'in konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan iç mimarisiye sahip. Çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştürüyoruz. İzmir'de ofis konseptini bir adım ileri taşıyoruz" dedi. İmza attıkları her projede güven algısını daha da yükselttiklerini belirten Özbaykız, son dönemde ağırlıklı olarak Bornova ve Bayraklı'da konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler ürettiklerini söyledi.


Yeni Asır



Haber Posta...