06 / 05 / 2024

brandium avm etkinlik

brandium avm etkinlik

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 12 - 22 Eylül tarihleri arasında Türkiye' de ilk kez gerçekleşecek olan “Tom & Jerry Macera Labirenti” etkinliğine ev sahipliği yapıyor...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Brandium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Brandium AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Brandium AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Brandium AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

AVM'lerin pazarlama ve organizasyon bütçeleri arttı!

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Brandium AVM'de çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor!

Brandium AVM'de çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor. Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi; küçük Kızılderili, denizci, korsan ve doktorlara ev sahipliği yapacak. Çocuklar kılıktan kılığa girerken aileler alışverişin keyfini çıkartacak…

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Silence Silver Hotel kapılarını açtı!

Brandium AVM ve Yaşam Merkezi içerisinde, ikinci 5 yıldızlı oteli olan Silence Silver Hotel hizmet için kapılarını açtı. Otelin Genel Müdürü Ali Can Aksu yatırım maliyetinin 200 milyon dolar olarak gerçekleştiğini belirtti.

brandium avm etkinlik Haberi

brandium avm etkinlik


Bünyesinde ulusal ve uluslararası 200’den fazla mağazası ile modanın çekim merkezi Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi  7’den 70’e herkes için eğlenceli ve aynı zamanda sosyal bir merkez olmaya devam ediyor.


Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçilerinin eğlenceli zamanlar geçirecekleri, eğlenerek öğrenecekleri yepyeni bir etkinlikle karşımıza çıkıyor.


12-22 Eylül tarihlerinde Türkiye 'de ilk kez gerçekleşecek olan etkinlikte, çocuklar kurulacak dev labirentin içinde Tom’un dünyasına dev bir fare deliğinden girecekler. 


Çocuklar, labirentte dev engelleri aşarken aynı zamanda hayata dair eğitici ve faydalı bilgiler öğrenecekler,  Jerry’e peynir ulaştırmaya çalışırken keyifli saatler geçirecek, 7’den 70’e herkesin çok sevdiği  kahramanlarla tanışma fırsatı bulacaklar.


Bu eğitici etkinlik 12:00-20:00 saatleri arasında...