06 / 05 / 2024

Brandzoo karaköy açılış

Brandzoo karaköy açılış

Çok katlı mağazacılığa tepki olarak doğan Brandzoo butik AVM İstanbul-Karaköy'de açılışını gerçekleştirdi...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor!

İstanbul’un en eski hanları arasında yer alan Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor. 17’nci yüzyılda inşa edilen tarihi yapı ilgisizlikten çökmeye başladı.

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

10 yıllık kiracı tahliyesi için nasıl dava açılır?

Temmuz 2014 tarihinde yürürlüğe giren kanun uygulamasına göre, 10 yıllık kiracılar tahliye edilebiliyor. Peki, 10 yıllık kiracı tahliyesi için nasıl dava açılır? 10 yıllık kiracı nasıl tahliye edilir?

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni iptal edildi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi hizmete açıldı!

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bağcılar'da Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

YEDİ kapalı yüzme havuzunun hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi bir nadide esere daha kavuştu. İnşaatı tamamlanan Yüzyıl Spor Kompleksi de törenle ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Kadıköy Belediyesi toplu açılış töreni 10 Ekim'de!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 9 projenin açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Brandzoo karaköy açılış Haberi

Brandzoo karaköy açılış
Alışveriş merkezlerinde kaybolmaya ve mağaza mağaza dolaşmaya karşı olarak butik AVM anlaşışı ile hayata geçirilen Brandzoo'nun açılışı Karaköy Mumhane Caddesi'nde yapıldı. Karaköy Branzoo'nun açılışına müzik ve moda dünyasından bir çok tanınmış isim...