06 / 05 / 2024

Brass Yakaflex

Brass Yakaflex

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor.

Brass İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brass İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gayem Doğan ve Burhanettin Azami ortaklığında kuruldu. 

Brass Yakaflex ile baca ve duvarlarda güçlü çözüm!

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Brass Çatı Sistemleri inovasyonlarla dolu bir yıl geçirdi!

Kurulduğu günden bu yana inovasyon yatırımlarına hız kesmeden devam eden Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılında gerçekleştirdiği önemli inovasyon yatırımları ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

Brass TegaLModerN Titanyum Gri ile estetik çatılar!

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni ve çarpıcı bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Taurus AVM Brass Band grubunu misafir etti!

Taurus AVM Brass Band grubunu misafir etti. Sokaklarda marş düzeninde yürüyerek veya büyük bir kamyonun üzerinde şehri dolaşarak eğlendirme geleneğinden ortaya çıkan Brass Band, Taurus AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı...

Brass Yakaflex Haberi

Brass Yakaflex

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Çatılarda estetiğin yanı sıra işlevsellik açısından da, fonksiyonel, pratik ve modern çözümler sunuyor. Braas, baca-duvar dibi detaylarını çözmeye yönelik güçlü ve uzun ömürlü ürünü Yakaflex ile çatılarda fark yaratıyor.


Braas Çatı Sistemleri’nin en önemli sistem ögelerinden biri olan Yakaflex, baca ve duvar dibi detaylarında sıklıkla karşılaşılan su sızdırma problemlerine kesin ve uzun ömürlü çözüm getiren dayanıklı bir ürün. Isı farklılıklarına mukavim özel yüzeyi ve alüminyum hasır takviyeli iç dokusu sayesinde her türlü atmosfer şartlarına karşı yüksek direnç gösteren Yakaflex, kendi kendine yapışma özelliği sayesinde ayrı bir ısıl işlem gerektirmeden hızlı bir şekilde uygulanabiliyor....