10 / 05 / 2024

Brew Mood İzmir  

Brew Mood İzmir  

Brew Mood, İzmir merkezli ve yerel self servis hizmet veren bir marka. Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor ve 2020'de 25 şube açmayı planlıyor...

Mood Göksu'da yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz fırsatı!

Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 30 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Brew Gıda Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Camondo Şubesi açıldı!

Brew Gıda Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Camondo Şubesi Beyoğlu’nda 5 milyon TL sermaye bedeli Aydın Aktarli tarafından açıldı.

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alper Sözkesen ve Saide Canlı ortaklığında kuruldu.

Brew Mood 2020'de 25 yeni şube açacak!

Brew Mood, İzmir merkezli ve yerel self servis hizmet veren bir marka. Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor ve 2020'de 25 şube açmayı planlıyor...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

Brew Mood İzmir   Haberi

Brew Mood İzmir  

İzmir merkezli kahve zinciri Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor. 2020 yılı boyunca yatırımcılardan 150 bin TL franchise giriş bedeli alınacak. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 600 bin ile 800 bin TL arasında değişiyor.

Ekonomist detgisinden Burcu Tubay'ın haberine göre, Türkiye'de her 100 kişiden 95'i kahveyi seviyor. Yapılan araştırmalara göre ülkemizde son beş yılda yüzde 13,2 artış gösteren kahve tüketimi 93 bin tona ulaşmış durumda. Türk insanın kahveye olan ilgisinin her geçen gün artması ve Avrupa tarzı kahve kültürünün ülkemize tam anlamıyla yerleşmesiyle, kahve sektörü yıllık ortalama yüzde 70'le perakendenin en hızlı büyüyen sektörü haline geldi. Önümüzdeki yıllar için yapılan araştırmalarda ise 4-5 yıl içinde kahve sektörünün yüzde 100 büyümesinin beklendiği ifade ediliyor. Türk insanı için sosyalleşme mekanları arasında yer...