29 / 04 / 2024

Brezilya stat inşaat

Brezilya stat inşaat

BBC Türkçe İnternet Sitesinin haberine göre Brezilya'da halen teslim edilmeyen 6 stadın inşaatının 31 Aralıkta teslim edilemeyeceğini ve bu nedenle FIFA ile bir aylık bir ek sürü konusunda anlaşıldığı ve 31 Ocak'ta teslim edileceği belirtildi.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Rize'deki stat inşaatı mahalleyi kaydırdı! 

Rize Kendirli Beldesi'nde stat inşaatı bir mahallenin kaymasına sebep oldu. Mahalledeki evler yan yatmaya başladı. 

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Ronaldinho'ya izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle haciz!

Dünyaca ünlü, Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun kıymetli eşyalarına, Brezilya'da izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle haciz konuldu..

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor!

Liverpool'un stat yenileme projesi, kamu hastaneleri, telekomünikasyon, petrol ve gaz altyapılarının inşaatı gibi pek çok alanda faaliyet gösteren İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor.

Ordu'nun yeni stat inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Stadı yapacak firma çalışmalarına başladı. Stat, 20 bin seyirci kapasiteli olacak ve 53 bin 952 metrekare alan üzerine inşa edilecek"

Brezilyalı inşaat devi Odebrecht'e 2.6 milyar dolarlık ceza!

Brezilyalı inşaat şirketi Odebrecht'e mahkeme 2.6 milyar dolarlık ceza verdi. Verilen cezanın 2,39 milyar dolarlık bölümü Brezilya'ya, kalan para ise İsviçre ve ABD'ye ödenecek.

Brezilya'daki 6 stadyum inşaatı için usulsüzlük iddiası!

Brezilya'da inşa edilen 6 stadyumda usulsüzlük yapıldığını iddia edildi. İnşaat şirketi Odebrecht'in yöneticileri, inşaatlarda usulsüzlükler yapıldığını söyledi.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Rio de Janeiro'daki inşaat projeleri tamamlanacak!

2016 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaleti finansal krizin eşiğinde.Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, öngörülen inşaat projelerinin çoğunun tamamlanacağını belirtti.

Fethiye Belediyesi'nden inşaat yapmak vatandaşlara müjde!

Fethiye Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir projeye imza atıyor. ÖÇK (Özel Çevre Koruma) alanı dışında kalan ve köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde inşaat yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz proje imkanı sunuyor.

Brezilya stat inşaat Haberi

Brezilya stat inşaat

BBC Türkçe İnternet Sitesinin haberine göre Brezilya'da halen teslim edilmeyen 6 stadın inşaatının 31 Aralıkta teslim edilemeyeceğini ve bu nedenle FIFA ile bir aylık bir ek sürü konusunda anlaşıldığı ve 31 Ocak'ta teslim edileceği belirtildi. Brezilya, 2014 Dünya Kupası için yapılan stadyumların inşaatının devam ettiğini ve FİFA'nın 31 Aralık teslim tarihine hazır olmadığını açıkladı. Spor Bakanı Aldo Rebelo, Sao Paulo, Curitiba, Porto Alegre, Cuiaba, Manaus ve Natal'daki stadyumların Ocak ayı içinde tamamlanacağını belirtti. İnşaat sorunları ve yapılan masraflarla ilgili halk protestolarının gecikmeye yol açtığı ifade ediliyor. 


FIFA TESLİM TARİHİNİ UZATMA KONUSUNDA ANLAŞTI 

Dünya Kupası 12 Haziran'da Sao Paulo'daki stadyumda açılışı yapacak. Geçen hafta bu stadyumda bir vinçin devrilmesi sonucu iki işçi ölmüştü. Geçen hafta FİFA'nın yaptığı açıklamada üç stadyumun hazır olmadığı...