15 / 05 / 2024

brezilyada çöken 7 katlı bina

brezilyada çöken 7 katlı bina

Brezilya'nın Ceara eyaletinde salı günü 7 katlı bina çöktü. Bina enkazı altında 2 kişinin daha bulunması ile ölü sayısı 3’e çıktı….

Yakalama kararı bulunan 2 müteahhit kendi yaptıkları binaların enkazında can verdi!

Diyarbakır'da çöken 7 binada hayatını kaydeben 2 kişinin, haklarında yakalama kararı çıkarılan müteahhitlerden Celal İrkören’in Sözel Apartmanı’nda, Halil İpek’in ise Dündar Apartmanı'nın enkazında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı...

Kimse artık Dyson’sız kalmayacak! İşte Dyson kablosuz süpürgelerin 7 Ağustos 2022 fiyat listesi

Son yılların en çok tercih edilen süpürgelerinden olan Dyson kablosuz süpürgeler, kadınların vazgeçilmezi olmuşken, Ağustos 2022 fiyatları ise son derece merak konusu. İşte Dyson kablosuz süpürge 7 Ağustos 2022 fiyat listesi…

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

Konut sektörünün 7 aylık karnesi!

Pandemiyle beraber konut satışları 7 ay boyunca sürekli azalıp artarak değişken bir hal aldı. Peki, konut satışları ne anlatıyor? İşte 7 aylık verilerin analizi. 

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO'nun Palandöken'deki 3 arsası 9.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Palandöken'deki 3 arsası toplam KDV dahil 9 milyon 750 milyon TL bedel karşılığında satıldı.

İş GYO'nun 7. kupon ödemesi tamam!

İş GYO'nun 100 milyon TL nominal  değerli, 728 gün vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli, TRLIBOR'a endeksli 3 ayda bir değişken faizli, TRSISGY12113 ISIN kodlu tahvilin 7. kupon ödemesi gerçekleştirildi.

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Bahçelievler’de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı!

Bahçelievler’de çöken 7 katlı binanın enkazı kaldırıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Bahçelievler'de çöken binanın enkazı kaldırıldı!

Bahçelievler'de dün öğlen saatlerinde çöken 7 katlı binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerinde tamamlandı.

Brezilya’da çöken 7 katlı binada ölü sayısı 3’e çıktı!

Brezilya'nın Ceara eyaletinde salı günü 7 katlı bina çöktü. Bina enkazı altında 2 kişinin daha bulunması ile ölü sayısı 3’e çıktı….

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL'lik tahvilin 7. kupon ödemesi tamam!

Timur Gayrimenkul Geliştirme'nin 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvilin, 7.kupon ödemesi 3 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirildi...

brezilyada çöken 7 katlı bina Haberi

brezilyada çöken 7 katlı bina

İtfaiye yetkilisi Eduardo Holanda, bina enkazında 2 kişinin daha cesedine ulaşılması ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Holanda, enkaz altında olduğu düşünülen 7 kişi için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İtfaiye yetkilisi Cleyton Bezerra, önceki gün, binanın enkazında 1 kişinin cesedine ulaşıldığını, 10 kişinin yaralı kurtarıldığını ve 9 kişinin daha enkaz altında olabileceği bilgilerini vermişti.

Forteleza kentinin lüks bölgesinde yer alan binanın, çökme nedeni ile ilgili yetkililer henüz bir bilgiye varamadı. Polis çökmeyle ilgili soruşturma...