05 / 05 / 2024

Bridgestone Corporation deprem izolatörleri

Bridgestone Corporation deprem izolatörleri

Brisa tarafından, 14 Kasım’da İstanbul’da düzenlenen “Türkiye-Japonya Ekonomik İşbirliği Konferansı”ndaki ilgili oturumda, Bridgestone tarafından üretilen kauçuk esaslı sismik izolatörler hakkında bilgi verildi.

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?

Bridgestone'da Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcısı, Genel Danışman ve Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapan Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir? İşte ayrınıtlar...

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

Bridgestone’dan lastik alanlara Lastik sigortası kampanyası! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Bridgestone yoldan kaynaklı hasarlarda lastiğin ücretsiz değişimini içeren sigorta kampanyası başlattı. Kampanya 17 jant ve üstü lastik alımlarında geçerli. İşte detaylar

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Farhad Ghulam Sakhı tarafından kuruldu.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

Deprem geçirmez bina farkındalığı artıyor!

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Bridgestone’un ürettiği kauçuk esaslı sismik izolatör ürünleriyle Türkiye’de binaları depreme karşı koruyan bu yenilikçi çözümler yaygınlaşacak.

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

Çin demiryolu yatırımlarını hızlandırdı!

Çin, demiryolu yatırımlarını hızlandırma kararı aldı. Çin’in demiryolu işletmicisi China Railway Corporation konu ile ilgili yazılı açıklama yayınladı.

MİNT, EDGE sertifikası ile çevreye duyarlı yaşam fırsatı sunuyor!

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” sertifikası alarak gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı bir yaşam fırsatı sunuyor...

Bridgestone Corporation deprem izolatörleri Haberi

Bridgestone Corporation deprem izolatörleri

Bridgestone’un, 1980 yılında üretimine başladığı ve araştırma geliştirme çalışmaları ile devamlı olarak iyileştirdiği sismik izolatörler Brisa tarafından Türkiye’de satışa sunuldu. Binaların altyapısında kullanılan sismik izolatörler deprem sarsıntılarını emerek güvenlik sağlıyor.


Sabancı Holding ile dünyanın en büyük lastik ve kauçuk ürünleri üreticisi Bridgestone Corporation ortaklığında kurulan Brisa tarafından, 14 Kasım’da İstanbul’da düzenlenen “Türkiye-Japonya Ekonomik İşbirliği Konferansı”ndaki ilgili oturumda, Bridgestone tarafından üretilen kauçuk esaslı sismik izolatörler hakkında bilgi verildi.


Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay’ın ve Bridgestone Endüstriyel Malzemeler Bölümü Genel Müdürü Atsushi Imai’nin katıldığı oturumda, Japonya’da son 35 yılda kullanımı yaygınlaşan ve depreme karşı dayanıklılıkta başarı sağlayan kauçuk sismik izolatör ürünleri tanıtıldı.


Kauçuk ve metal hammaddelerden üstün teknoloji ile üretilen Bridgestone sismik izolatörler; hastane, yol yapıları, araştırma ve bilgi merkezlerinin yanı sıra farklı yükseklikteki...