04 / 05 / 2024

Brisa irtibat

Brisa irtibat

Brisa Bridgestone bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınaldığı habere göre Brisa Yönetim Kurulu; 04/10/2013 tarihli kararına istinaden Brisa Aksaray Organize Sanayi Bölgesi' nde ikinci fabrikayı kuruyor...

Brisa’dan tarihi rekor… 80,5 milyon dolara ulaştı

Lassa markasının ihracatını 87 ülkeye gerçekleştiren Brisa, ihracatta tüm zamanların en yüksek sevkiyatını gerçekleştirerek bir rekora imza attı. Şirketin yılın ilk üç aylık dönem toplam ihracatı, 80,5 milyon doları aştı. Ayrıca şirket 17 ülkede pazar payı da kazandı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Ispartakule Bahçeyaka satış ofisi!

Ispartakule Bahçeyaka satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeyaka Evleri'nde aylık taksitler 1.800 TL'den başlıyor...

Brisa Aksaray Fabrkası 2018 yılında açılacak!

Brisa’nın 2018 başında açmayı planladığı Aksaray fabrikası, İzmit’teki kapasiteye ek olarak, binek ve hafif ticari araç lastikleri segmentinde yıllık 4.2 milyon adet üretim kapasitesi sağlayacak.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ofisi yapılıyor!

İlçenin merkezini Laleli-Mesir Mahallesi'nde oluşturmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi çalışmaları hızlandırdı. Vatandaşlarla irtibatın sağlanabilmesi Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı.

Bayburt'ta Kardelen Yurt İşletmeciliği İnşaat'ın binası mühürlendi!

Bayburt'ta, FETÖ'ye aidiyeti ve irtibatı belirlenen Nil Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde kurulan Kardelen Özel Eğitim ve Yurt İşletmeciliği İnşaat Dağıtım Pazarlama Hizmetleri Tic. Ltd Şti'ye ait bina mühürlendi.

Nota Rezidans Esenyurt satış ofisi!

Nota Rezidans Esenyurt satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Nota Rezidans Esenyurt'ta daire fiyatları 189 bin liradan başlıyor...

Giresun'da 3 okul ve 5 vakıf kapatıldı!

Giresun'da FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen 3 özel okul ve 5 derneğin faaliyetlerine OHAL kapsamında son verildi.

Eskişehir'de 9 okul ve 1 yurt kapatıldı!

Eskişehir'de FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen 9 okul, bir yurt, bir vakıf ile 10 derneğin faaliyetlerine OHAL kapsamında son verildi.

Kayseri'de 12 okul, 25 yurt ve 2 sağlık kurumu kapatıldı!

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendika kapatıldı.

Brisa irtibat Haberi

Brisa irtibat

Brisa tarafından yapılan açıklama şöyle;


Brisa Yönetim Kurulu; 04/10/2013 tarihli kararına istinaden, ileride doğacak artan lastik talebini karşılamaya yönelik binek ve hafif ticari araç lastiği üretmek üzere, Aksaray İli Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alacak ikinci fabrika yatırımının onaylanmasına, 2018 yılbaşı itibariyle üretime geçmesi planlanan ve tamamlandığında yıllık yaklaşık 4.2 milyon adet kapasiteye sahip olacak söz konusu yatırım kapsamında, yaklaşık 300 milyon ABD doları tutarında bir yatırım teşvik belgesi düzenlenmesi için T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'ne müracaat edilmesine, diğer tüm yasal işlemlerin yapılmasına karar vermiş ve bu konuda Şirket İcra Kurulu'nu yetkili...