29 / 04 / 2024

brisa propratik hangi illerde şube açacak

brisa propratik hangi illerde şube açacak

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

Brisa ProPratik Gaziantep’te mağaza açtı!

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Atış: "Brisa Gaziantep'teki yeni mağazasıyla bu hizmeti yaygınlaştırma hedefi kapsamında önemli bir adım daha atmış oldu" dedi.

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

Eylül ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı, hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini Vergi takvimi kapsamında duyuruyor. Buna göre, Eylül ayında hangi vergiler ödenecek? İşte Eylül ayında ödenen vergiler..

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

Hangi evlere kredi verilir?

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi daireleri ile ilgili esas ve usuller 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi dairesi hangi günler açık?

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. Peki vergi borcunu ödemek için hangi günler vergi dairesine gidilmeli? Vergi dairesi hangi günler açık?

Belediyeye hangi vergiler ödenir?

Devlete belediye aracılığı ile bazı vergiler ödeniyor. Vergiler, belli dönemlerde ve belli vergi oranları ile mükellefleri tarafından ödeniyor. Peki belediyeye hangi vergiler ödenir? İşte belediye vergileri...

Ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Ecrimisil davası, taşınmaz üzerinde haksız işgalcilere karşı açılıyor. Ecrimisil davası için haksız olan malı kullana kişinin davacının rızası dışında malı kullanması ve kötüniyetli olması gerekiyor. Peki, ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Mal varlığına ilişkin davalar, değeri ne kadar olursa olsun, asliye hukuk mahkemelerinde açılıyor. Peki mahkemenin görevli olduğu diğer davalar nelerdir? Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biri olan Sulh Hukuk Mahkemesinde toplam on iki adet dava görülüyor. Peki, Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

brisa propratik hangi illerde şube açacak Haberi

brisa propratik hangi illerde şube açacak

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brisa'nın inovatif servis merkezi ProPratik, Aydınlar Otomotiv çatısı altında Van'da hizmet vermeye başladı. Ağır ticari araç sektörüne yönelik faaliyet gösteren Aydınlar ProPratik mağazasında, Bridgestone ve Lassa'nın otobüs ve kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, ağır ticari araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarların satış ve servisi tek çatı altında yapılıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Satış Direktörü Yakup Demir, Türkiye'deki ticari araç sahipliğine bakıldığında yüzde 70'ini filoların, yüzde 30'unu ise bireysel kullanıcıların oluşturduğunu bildirdi. Demir, şunları kaydetti:


"Hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma/kurumsallaşma oranlarıyla birlikte ticari lastikler pazarındaki müşteri beklentileri de değişiyor. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazalarında, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti ediyoruz. Bu konu, müşteri deneyiminin yanı sıra karayollarımızdaki can...