11 / 05 / 2024

Britanya Cobham

Britanya Cobham

Britanya'nın Cobhan kentinde bulunan 300 yıllık kristal mağara yeniden hizmete açıldı...

Avrupa'daki konut krizi Z kuşağını endişelendiriyor! Ev fiyatları yüzde 47 kiralar yüzde 18 arttı!

Avrupa'da yaşanan konut krizi Yunanistan'dan Almanya'ya, Hollanda'dan Portekiz'e, Fransa’dan Britanya'ya kadar ciddi bir şekilde hissediliyor. Konut fiyatları ve kiralar yükselirken, yaşanan durum da Z kuşağını endişelendiriyor.

HSBC yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Britanya merkezli HSBC, dolar/TL kurunun yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar/TL kuru yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olur?

Doları olanlara acil bir duyuru yapıldı! Bu detaya göz atmadan bir dolar bile bozdurmayın!

Britanya merkezli dünyaca ünlü bankacılık devi Standard Chartered, Türkiye’de seçimleri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kazanır ve mevcut ekonomi politikalarını devam ettirirse dolar kurunun 36  Türk Lirası bandına çıkabileceğini öngördü.

Uluslararası dev bankadan dolara ilişkin kıyamet senaryosu! Dolar 36 TL’ye çıkacak! Tarih verildi!

Britanya merkezli bankacılık devi Standard Chartered, genel seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanır ve mevcut ekonomi politikalarını devam ettirirse doların 36 seviyesine çıkabileceğini öngördü.

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Londra'dan 'sırada Türkiye var' açıklaması!

Britanya Ticaret Bakanlığı, Türkiye ile salı günü serbest ticaret anlaşması imzalayacaklarını duyurdu.

Evsiz kalan kiracıya 31 bin sterlin ödenecek!

Britanya’daki mahkeme komşusu tarafından ırkçı saldırılar nedeniyle evinden ayrılmak zorunda kalan öğrencinin zararının karşılanmasına karar verdi.

Koronavirüs salgını: İngiltere ve Galler'de 230 bin kiracı evsiz kalabilir!

Britanya'da koronavirüs salgını nedeniyle kiralarını ödeyemeyenlerin evden çıkarılmasını önleyen geçici düzenlemenin süresi 23 Ağustos'ta sona eriyor. Düzenlemenin devam etmemesi halinde 230 bin kiracının evlerinden çıkarılabilir.

Sabancı Ailesi'nden garip daire satışı!

Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı New York’taki evlerini Britanya Virjin Adaları’ndaki ‘offshore’ bir şirkete 3 milyon 425 bin dolara sattı. Hayat Re. Limited Şirketi'nin ise görünen ve kayıtlı hiçbir faaliyeti bulunmuyor.

İskoçya’daki Ulva Adası 19.6 milyon TL'ye satılıyor!

İskoçya, Britanya Adaları arasındaki ikinci büyük ada olan Ulva’yı satışa çıkardı. Adanın yaklaşık değeri 19.6 milyon TL olarak belirtiliyor.

ABD ve İngiltere'de emlak fiyatları düşüyor!

2017 finansal kriz sonrası gayrimenkul piyasasında başlayan ve balon derecesine ulaşan fiyat artışlarının inişe geçeceği bir yıl olacak. Özellikle 2008 Krizi’nden bu yana konut fiyatlarının roket hızıyla arttığı ABD ve Britanya’da düşüş başladı.

Londra'nın bankerleri bavul topluyor!

Finans merkezi Londra’da çalışan 350 bin kişi Britanya’nın milli gelirinin dörtte birini yaratıyor. Britanya’nın AB’den ayrılmasıyla Londra finans dünyasındaki ayrıcalıklı konumunu kaybedecek.

Britanya Cobham Haberi

Britanya Cobham


Britanya Cobham kentinde bulunan  kristal mağara 300 yıl sonra yeniden hizmete açıldı. Restorasyonu tamamlanan mağara1700'lü yıllarda siyasetçi Charles Hamilton tarafından...