28 / 04 / 2024

Brooklyn Life projesi

Brooklyn Life projesi

Fikirtepe’ye yeni bir ‘’Brooklyn’’ geliyor. Serisinin en yenisi Brooklyn Life’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi!

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Pana Yapı imzasını taşıyan Brooklyn Life Fikirtepe projesinde 431 daire, 14 ticari ünite bulunuyor...

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Brooklyn Life Kadıköy iletişim!

Brooklyn Life Kadıköy iletişim için 444 80 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Pana Yapı imzası ile yükselen projede 431 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Adana Twins Life projesi tanıtıldı!

Halk Yapı İnşaat yeni projesini Adana'da inşa ediyor. Firmanın 13. projesi Twins Life'ın lasmanı gerçekleşti. Proje, 2 tip lüks daireden meydana geliyor.

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017!

Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından inşa edilen Brooklyn Life evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte, Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017...

Fikirtepe Brooklyn Life iletişim!

Fikirtepe Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinattan sonra 24 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Brooklyn Life ev fiyatları!

Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlayarak değişiyor. Brooklyn Life Fikirtepe'de teslimler Haziran 2018 yılında yapılıyor.

Brooklyn Life ödeme planı!

Pana Yapı imzasıyla hayata geçirilen Brooklyn Life projesi İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje ödeme seçeneklerinde yeni yıla özel fırsatlar sunuyor.

Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli!

431 konut ve 14 dükkandan meydana gelen Brooklyn Life Fikirtepe projesinde yeni yıla özel indirimler yapılıyor. İşte, Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli...

Brooklyn Life Fikirtepe'de fiyatlar 393 bin TL'den başlıyor!

Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakasının kalbi Fikirtepe'de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Life projesinin temeli atıldı!

Fikirtepe’ye yeni bir ‘’Brooklyn’’ geliyor. Serisinin en yenisi Brooklyn Life’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Brooklyn Life projesi Haberi

Brooklyn Life projesi

Yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gören Brooklyn serisinde bir yeni projenin daha temelleri atıldı. Yeni yılda teslime hazırlanan Brooklyn Park’ın ardından Brooklyn Life’ta da temel atma töreni gerçekleştirildi. Her yaşam tarzına ve ihtiyaca göre bir konsept sunan Brooklyn’lerin en yenilerinden Brooklyn Life’ta erkenden yerini almak isteyenler için de yeni yıl özelinde gerçekleştirilen 24 ay yüzde 0 faiz ve 120 aya kadar 0,70 faiz oranı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.


Kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Fikirtepe’nin en çok ilgi gören, yaşam tarzı ve ihtiyaçlar doğrultusunda herkese uygun bir konsept sunan Brooklyn’lerin en yenisi Brooklyn Life’ın temelleri atıldı.

Yeni yılın ilk günlerinde modern ve güvenli bir yaşamın kapılarını aralayacak Brooklyn Park’a gösterilen yoğun ilgi nedeniyle çalışmalarına tüm hızıyla...