23 / 07 / 2024

Brooklyn Park tasarım değişti

Brooklyn Park tasarım değişti

Brooklyn Park projesinden yeni görselleri Emlakkulisi.com yayınlıyor. Yeni Fikirtepe'yi geniş açıdan gösteren yeni görseller de haberimizin içinde... İşte Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Brooklyn Park'ın yeni görselleri...

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım projesinin temeli atıldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım Projesi ile Tarsus Kültür Park Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Brooklyn Park ile şehrin içinde bahçe teraslı yaşam!

Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu seçeneklerle yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehrin içinde bahçe teraslı yaşama olanak sağlayan Brooklyn Park’ta, en uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olmak mümkün.

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasına yönelik “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdürüyor

Malkara'da kentsel tasarım devam ediyor!

Malkara Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından, kentsel tasarım çalışmaları kapsamında ilçedeki merdivenler boyanıyor.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Brooklyn Park ulaşım bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy, Mandıra Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Toplam 731 daire ve 13 ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Brooklyn Park ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Brooklyn Park tasarım değişti Haberi

Brooklyn Park tasarım değişti



Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Brooklyn Park projesi ve Yeni Fikirtepe'nin yeni görselleri, ilk kez Emlakkulisi.com'da yayınlanıyor.


Kentsel dönüşüm kapsamında Fikirtepe'de gerçekleştirilen Brooklyn Park'ın 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü lansman düzenleyerek görücüye çıkacağını yazmıştık. Şimdi Brooklyn Park Fikirtepe projesinin yeni görsellerini yayınlıyoruz. İşte Brooklyn Park projesinin yeni halleri ve Yeni Fikirtepe'den yeni görseller...



Brooklyn Park’ta ne değişti?


Brooklyn Park projesi tek blok halinde tasarlanmıştı, şimdi blok sayısı üçe çıktı. Brooklyn Park Fikirtepe’de üç blok halinde yükselecek.


Brooklyn Park projesinde ayrıca manzara optimizasyonu yapıldı. Bu sayede çevre binalardan önü kesilmeden adaları manzarası tamamıyla görünecek. Öte yandan Brooklyn Park meydanı da büyütüldü. Brooklyn Park Fikirtepe’de proje çalışmaları sürüyor, yenilikler her zaman olduğu gibi ilk kez Türkiye’nin bir numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com’da...