11 / 05 / 2024

Brt Profil İnşaat nerede

Brt Profil İnşaat nerede

Brt Profil İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Zafer İçduygu tarafından kuruldu. 

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Arı tarafından kuruldu.

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Birol Yağcı tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Sade tarafından kuruldu.

Brt Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brt Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yılmaz ve Melik Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Asilce İnşaat Malzemeleri Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilce İnşaat Malzemeleri Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çaksü tarafından kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güler tarafından kuruldu.

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karacabeyli tarafından kuruldu.

Brt Profil İnşaat nerede Haberi

Brt Profil İnşaat nerede


Brt Profil İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Zafer İçduygu tarafından kuruldu. 


Brt Profil İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü yapı malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine baglı bayilikler kurmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Brt Profil İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çatma Mescit Mah.Elektrik Sok. No.3/2 Beyoğlu