12 / 05 / 2024

brüksel expo ne zaman

brüksel expo ne zaman

Bu yıl 56'ncısı yapılan Uluslararası Brüksel Turizm Fuarı ziyaretçilerin akınına uğradı. Turizm Müşavirliği tarafından düzenlenen Türkiye bölümünde, Türkiye'den turistik bölgelerin temsilcileri ve turizm acentaları stant açtı....

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Emekli olunca ne kadar maaş alırım 2024? Brütten nete kalem kalem maaş hesaplama!

Pek çok kişi emekli olunca ne kadar maaş alacağı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte E-devlet üzerinden brütten nete kalem kalem maaş hesaplama...

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

İsrail gözünü Kıbrıs'a dikti: Kıbrıs'ta 27 bin arazi alarak 52 bin konut inşa etti!

İsrail Filistin'e uyguladığı işgal planlarını şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de uygulamaya başladı. Kıbrıs'ta kurduğu şirketlerle şu ana kadar 27 bin arazi satın aldı ve 52 bin konut inşa etti.

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

brüksel expo ne zaman Haberi

brüksel expo ne zaman


Brüksel Expo'da düzenlenen uluslararası turizm fuarında Türkiye standı büyük ilgi gördü.


Bu yıl 56'ncısı yapılan Uluslararası Brüksel Turizm Fuarı ziyaretçilerin akınına uğradı.


Turizm Müşavirliği tarafından düzenlenen Türkiye bölümünde, Türkiye'den turistik bölgelerin temsilcileri ve turizm acetaları stant açtı. Türk standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.


Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay, Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy, Anvers Başkonsolosu Mustafa Kemalettin Eruygur ve Brüksel Kültür ve Turizm Müşaviri Murat Alıcıgüzel ile standı gezdi.


Büyükelçi Olcay, tanıtımda etkin bir kampanya yürüten Türk turizm elçilerini tebrik ederek, başarılar...