29 / 04 / 2024

Bticino anahtar prizleri

Bticino anahtar prizleri

Sonbaharın gelmesi ile birlikte evlerde de değişim rüzgârı esiyor. Bticino anahtar prizleri gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile evlerini yenileyecek olanlara benzeriz çözümler sunuyor.

NLogo projesinin anahtar prizleri Günsan Elektrik'ten!

Günsan Elektrik, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmayı sürdürüyor. Günsan, Özyurtlar İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği NLogo projesinin de anahtar priz ürünlerini sağlayacak.

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

Anahtar teslim fabrikada sona gelindi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yüksek Planlama Kurulu'nda, anahtar teslim fabrika konusunda son çalışmayı yaptıklarını ve uygulamaya en geç bu ay içinde geçeceklerini belirtti.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.

BTicino ile evinizi yeniden tasarlayın!

Altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, konut , ev otomasyonu ve interkom sistemlerindeki yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

BTicino, yaşam alanlarına şık ve estetik çözümler sunuyor!

İtalyan tasarımı üstün teknolojili BTicino, mobilyalar, perdeler ve kapı kollarıyla uyumlu anahtar-priz serisiyle, yaşam alanları için şık ve estetik çözümler sunuyor.

Beydağı 2. etapta anahtar teslimi yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ ) tarafından müşterek yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda kura çekimi yapılan 419 konutun anahtar teslimi yapılıyor.

Kayı Holding'ten anahtar teslim hastane!

Yatırımlarını sağlık alanına yoğunlaştırdıklarını aktaran Kayı Holding’in patronu Coşkun Yılmaz, anahtar teslim hastane yaptıklarını söyledi. Yılmaz, “İnşaatından ekipmanına hatta personel eğitimine her şeyi yapıyoruz” dedi

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Bticino anahtar prizleri Haberi

Bticino anahtar prizleri

Bticino anahtar prizleri şık ve estetik tasarımlarıyla dekorasyonda fark yaratıyor.


Sonbaharın gelmesi ile birlikte evlerde de değişim rüzgârı esiyor. Bticino anahtar prizleri gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile evlerini yenileyecek olanlara benzeriz çözümler sunuyor.



Yazlık evlerden kışlık evlere dönüş yaparken evde sonbahar rüzgarları esmeye başlıyor.  Bticino anahtar priz  koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. İtalyan tasarımı ve üstün teknolojinin buluştuğu BTicino ile evinizi MyHOME Ev Otomasyon Sistemi üzerinden tek dokunuşla renklendirebilir, zevkinize en uygun anahtar serisini seçebilirsiniz.


Bticino Axolute Serisi 

Bticino Axolute serisi, şık ve estetik tasarımıyla evlerini yenilemek isteyenler için farklı dekorasyon önerileri getiriyor. Air, Dikdörtgen ve Eliptik formlardaki farklı tasarımıyla Axolute serisi, duvarların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümü...