05 / 05 / 2024

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat iletişim

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat iletişim

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baha Besli, Samet Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Dantem İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dantem İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erşen Diker tarafından kuruldu. 

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yalı tarafından kuruldu. 

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aykut Turhan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baha Besli, Samet Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon paylarının yüzde 25'i satıldı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz edilen payların %25'ine tekabül eden ve satışa hazır halde bekletilen 1.250.000.-TL nominal değerli payların tamamının satış işlemi gerçekleştirildi...

Uluğ Yapı Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluğ Yapı Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rakip Uluğturhan, Abdulmuttalip Çelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cuma Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Hürriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Anpar Dekorasyon Yalıtım Tekstil Oyuncak Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Anpar Dekorasyon Yalıtım Tekstil Oyuncak Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ömer Avcıl tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

MacKenzie-Childs dekorasyon ürünleri evlere renk katıyor!

Birbirinden çeşitli dekorasyon ve mutfak ürünlerinin bulunduğu MacKenzie - Childs size ve sevdiklerinize kendinizi özel hissetme imkânı sunuyor. MacKenzie - Childs dekorasyon ürünleri evlere renk katıyor...

Sertex Elves koleksiyonunu dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuyor!

Şık ve de modern görünümlü döşemelik ürünleriyle ev modasına yön veren Sertex, yeni deri koleksiyonunu dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuyor. Sertex, evlerde özgün bir atmosfer yaratıyor...

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi, Mahir Irmak, Salih Aksoy tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta EGS Business Park Blokları'nda kuruldu.

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat iletişim

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baha Besli, Samet Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.


BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır,sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının  alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. -Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını,ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir,çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata,somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. -Her türlü kesici takım malzemelerini almak,satmak, imalatını yapmak....