04 / 05 / 2024

Buca Evka 1 nerede

Buca Evka 1 nerede

İnşaatı tamamlanmış ve hizmete girmiş gibi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtırılan Buca Evka 1’deki sosyal yaşam kampusu, eksikleri sebebiyle ruhsat alamadı.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Buca'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10001 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Evsen ve emre Karayanız ortaklığında kuruldu.

Üçyol-Buca Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyar 70 milyon euro’luk yatırımla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesi bugün gerçekleşiyor. İhale Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Tedarik Portalı’nda ve Fransız Kalkınma Ajansı resmi internet sitesinde yayınlandı.

İzmir Buca'da 9.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10006 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği Buca Konutları'nın 46 tanesi daha satışa çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları, 159 bin ile 195 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Evka 1 Evleri ruhsat alamadı!

İnşaatı tamamlanmış ve hizmete girmiş gibi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtırılan Buca Evka 1’deki sosyal yaşam kampusu, eksikleri sebebiyle ruhsat alamadı.

İzmir Buca Konutları yeni sahiplerini bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 14 Aralık.. 3+1 dairelerin fiyatları, 160 bin ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Buca Evka 1 nerede Haberi

Buca Evka 1 nerede

İnşaatı tamamlanmış ve hizmete girmiş gibi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtırılan Buca Evka 1’deki sosyal yaşam kampusu, eksikleri sebebiyle ruhsat alamadı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanmış gibi gösterilip 10 Aralık'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtırılan Buca Evka1'deki sosyal yaşam kampusu denetimden geçemedi. Açılışın üzerinden 46 gün geçmesine rağmen tesisin eksikleri halen tamamlanamadı. Kampus içindeki huzurevi bölümünü Büyükşehir Belediyesi'nin kasım ayında yaptığı ruhsat başvurusu doğrultusunda denetlemeye giden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tesiste çok sayıda eksik tespit etti. Büyükşehir Belediyesinin, huzurevi bölümüne ruhsat verilebilmesi için olmazsa olmaz belgelerden yangın raporunu dahi alamadığı ortaya çıktı. Müdürlük yetkilileri rapor hazırlayarak belirlenen eksikliklerin bir an önce giderilmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi Buca Evka1'de 100 milyon lira harcayarak inşa ettiği sosyal yaşam kampusunu aralık...