15 / 05 / 2024

buca huzurevi

buca huzurevi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da 65 bin metrekarelik alan üzerine kuracağı Sosyal Yaşam Kampüsü için son önemli adımı da attı...

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nde 350 yataklı huzurevi de olacak!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüslerinden biri İzmir Buca’da inşa ediliyor. 64.8 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nde 350 yataklı huzurevi de olacak.

Kent Buca Evleri fiyat listesi!

Toplam 88 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 178 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje İzmir İl'i Buca İlçe' sinde yer alıyor. İşte Kent Buca Evleri fiyat listesi...

İzmir Kent Buca Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL' den başlıyor!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Kent Buca Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Kent Buca Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL' den başlıyor.

Üçkuyular-Narlıdere ve Üçyol-Buca metro hatlarına ne zaman başlanacak?

Ulaştırma Bakanlığı karara göre İstanbul, Ankara ve Antalya’da metro projelerini üstlenirken Üçkuyular - Narlıdere ve Üçyol - Buca Metro hatlarını yatırım programına dahil etmedi...

Buca Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Buca Belediyesi, özel üniversite hastanesinin kiracısı olduğu De Jong Köşkü'nün bahçesine inşa edilen üç kaçak binayı yıkmak için, davanın sonucunu bekliyor.

Kent Buca Evleri'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Hak İnşaat, 28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine sektörün her alanında faaliyet gösteriyor. Firma Buca'daki 'Kent Buca Evleri'yle özel bir projeye imza atıyor..

Buca Kasaplar Meydanı ihalesi 20 Şubat'ta!

Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.

Bursa Nilüfer'de huzurevi inşa ediliyor!

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi...

Buca Belediyesi ahşap molozları mobilyaya dönüştürüyor!

Buca Belediyesi, bünyesinde bulunan tesisleri yenilemenin yanı sıra bu tesislerden elde edilen ahşap molozları Fen İşleri Marangozhanesinde işleyerek kent mobilyaları üretiyor.

Buca'da iflas müdürlüğünden 4.3 milyon TL'ye satılık satış mağazası ve depo!

İzmir İflas Müdürlüğü Buca'da satış mağazası ve depoyu 4 milyon 315 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış mağazası ve deponun toplam alanı 3 bin 724 metrekare.

Buca'da 4.3 milyon TL'ye satılık mağaza!

İzmir İli Buca İlçesinde bulunan 3.724,00 metrekare yüzölçümüne sahip mağaza İzmir İflas Müdürlüğü tarafından 27 Şubat 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası ihale ediliyor.

Buca Nazım Hikmet Parkı 15 Ocak'ta açılacak!

Buca Belediye Meclisi, Yenigün Mahallesi’nde belediye imkanlarıyla yapılan ve 15 Ocak’ta açılması planlanan parka, şair Nazım Hikmet’in adının verilmesi kararını aldı..

buca huzurevi Haberi

buca huzurevi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da 65 bin metrekarelik alan üzerine kuracağı Sosyal Yaşam Kampüsü için son önemli adımı da attı. Modern bir spor salonunun da kurulacağı dev kampüste hem yaşlılar ve engelliler hem de çocuk ve gençler için tesisler bulunacak. Büyükşehir, Aşevi’ni de taşıyacağı kampüsün yapım ihalesini 8 Mayıs’ta gerçekleştirecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplumun dezavantajlı gruplarının faydalanması amacıyla dev bir kompleks şeklinde planlandığı “Sosyal Yaşam Kampüsü” için 8 mayıs 2013 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirecek. 


Buca Tınaztepe’deki 65 bin 302 metrekarelik alanda kurulacak Sosyal Yaşam Kampüsü’nde huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi ve kapalı spor salonu bulunacak. Tesiste ayrıca açık alanlarda rekreasyon düzenlemesi, çocuk oyun ve açıkhava spor alanları ve otopark alanları yapılacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi...