05 / 05 / 2024

buca kaçak evler

buca kaçak evler

İzmir'de ormanlık bölgeye yapılan kaçak sekiz evin yıkımında gerginlik çıktı. Evi yıkılacak olan bir kişi pompalı tüfekle beş polisi yaralayıp kaçtı. Polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi..

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

İzmir'de ormanlık alandaki kaçak evler yıkıldı! 

İzmir'in Aliağa ilçesi Çaltılıdere Mahallesi Köstemkoy'deki ormanlık alana yapılan kaçak evler kesinleşen mahkeme kararı ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İzmir Kırıklar’da 13 kaçak yapı yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi Kırıklar bölgesinde tespit edilen 13 kaçak yapının yıkımını tamamladı. Bir fırsatçının da hazine arazisine ‘satılık’ ilanı koyduğu görüldü.

Sakarya'nın yaylalarında kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya'nın yaylarında doğal güzelliği bozan ve kaçak olarak inşa edilen yapılar için çalışma başlatıldı. Proje kapsamında betonarme evler yıkıldı.

Kaçak günübirlik evler Anadolu Yakası’nı sardı!

Kaçak günübirlik evler, hükümetin hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile kontrol altına alınmaya başladı. Ancak yine de günübirlik kiralık evler İstanbul Anadolu Yakası’nda geniş bir faaliyet alanı buluyor. Bu bölgede 45 adet müstakil bina ‘günübirlik kiralık’ adı altında otelcilik faaliyeti yapıyor.

Osmangazi'de kaçak evler yıkılıyor!

Osmangazi'de kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı prefabrik evi iş makinesiyle yıkarak yerle bir etti.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Bursa Uludağ'da kaçak barakalar yıkılıyor!

Uludağ yolunda, ormanlık alan ve özel mülkiyet alanı üzerine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evler, Osmangazi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Urla Balıklıova Mahallesi'nde kaçak evler yıkılacak mı?

CHP'li Urla Belediyesi tarafından Kıyı Kanunu kapsamında kaçak olduğu gerekçesiyle evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıova Mahallesi sakinleri, CHP İzmir İl Başkanlığı'nı işgal etti.

Kaçak ev şikayet hattı!

İmar Kanunu gereğince ruhsat alınmadan bir arsa üzerinde yapı inşaatına başlanamıyor. Peki, ruhsatsız olarak başlanan evler nereye şikayet edilir? İşte kaçak ev şikayet hattı..

buca kaçak evler Haberi

buca kaçak evler

İzmir'in Buca İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi sınırlarında kalan ve ormanlık bölge yakınındaki sekiz ev için kaçak oldukları gerekçesiyle yıkım karan alındı. Karar üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin talimatıyla Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıkım çalışması başlattı. Dün sabah ekipler kaçak evlerin bulunduğu bölgeye gelirken evlerde yaşayanlar ise duruma tepki gösterdi. 

Bu sırada, evi yıkılacaklar arasında olan ve adı öğrenilemeyen bir kişi pompalı tüfekle belediye ekiplerinin yanında bulunan polislere ateş açtı. 


Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Buca İlçe Emniyet Amiri Şenol Kurt ile 4 polis memuru yaralandı. 

Yaralı polisler hastanelere kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yıkım kararının bölgede yaşayanlara tebliğ edilmediğini savunan CHP Buca İlçe Başkan Yardımcısı Göksel Bozkurt, "Yıkımın ertelenmesi için Buca ve Büyükşehır Belediye başkanlarına ulaşmaya çalıştım ancak sonuç alamadım" dedi....