02 / 05 / 2024

buca konutları satışları

buca konutları satışları

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı Buca Konutları’ndan 52 tanesi daha sahibini buldu. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği ihalenin toplam satış rakamı ise 11 milyon TL'ye ulaştı.

İzmir Buca Konutları yeni sahiplerini bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 14 Aralık.. 3+1 dairelerin fiyatları, 160 bin ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı!

MSY Yapı'nın yeni projesi Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı. Norm İstanbul Konutları projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta satışlar başladı!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan Gebze Emlak Konutları'nda 1. ve 2. etabı teslim edildi. Projede 3. etabın satışları devam ediyor. Projede 2+1'ler 269 bin TL'den başlıyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları yeni sahiplerini bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 14 Aralık.. 3+1 dairelerin fiyatları, 160 bin ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Başkent Emlak Konutları 2016 satışları!

1.901 konut ve 30 ticari birimden oluşan Başkent Emlak Konutları projesinin basın toplantısı bugün yapılacak. İşte, Başkent Emlak Konutları 2016 satışları...

Başkent Emlak Konutları Ankara satışları!

Başkent Emlak Konutları Ankara satışları yarın yapılacak lansmanla birlikte başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

buca konutları satışları Haberi

buca konutları satışları


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Tınaztepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde, kentsel dönüşüm projelerinde kullanmak için inşa ettiği 578 konuttan 52’sini daha ihaleye çıkarak sattı.  Uygun fiyatla ev sahibi olmak isteyen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ihale, İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Dr. Buğra Gökçe'nin başkanlık ettiği encümen toplantısında, 52 daire açık artırma usulüyle satışa sunuldu.  201 vatandaşın ev sahibi olmak için fiyat verdiği ihalenin toplam satış bedeli yaklaşık 11 milyon TL oldu. 

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Aralık ayında da 30 konutu toplam 7.3 milyon TL bedelle satmıştı. Bu hafta gerçekleştirilen satışlarla birlikte Buca'daki konutların 82 tanesi toplam 18 milyon 275 bin 150 TL bedelle satılmış oldu.


Isı yalıtımlı, çift asansörlü

Özellikleri ve konumlarına göre 167...