18 / 05 / 2024

Buca Maxi Tansaş nerede

Buca Maxi Tansaş nerede

Buca'nın en büyük süpermarketi Buca Maxi Tansaş, 28 Kasım Perşembe günü Tansaş Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer'in katılımıyla gerçekleşen kurdele kesim töreniyle kapılarını müşterilerine açtı.

Buca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere Metrosu'nun ardından Buca Metrosu için de ihale gerçekleştirdi. İhale sonuçlanır sonuçlanmaz yer teslimi yapılarak işlere başlanacak ve tüm işler 12 ayda tamamlanacak.

İzmir Buca Metrosu'nun ilk ihalesi yapıldı!

9.5 kilometrelik Üçyol-Buca Koop metro hattı için uygulama projesi ile fizibilite, ulaşım ve zemin etüdü ihalesi gerçekleştirildi. Projelerin Bakanlık onayından sonra yapım ihalesine çıkılacak.

Buca Metrosu için ilk ihale yapıldı!

Üçyol-Buca Koop metro hattı için uygulama projesi ile fizibilite, ulaşım ve zemin etüdü ihalesi gerçekleştirildi. Projelerin Bakanlık onayından sonra yapım ihalesine çıkılacak, hattın yolculuk süresi yaklaşık 20 dakika olacak.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Buca'da kurduğu ve içinde modern bir huzurevinin de yer alan Türkiye'nin en büyük Sosyal Yaşam Kampüsü'nde inşaat çalışmalarını sürüyor.

Buca'da köy meydanı yenileme çalışmaları başladı!

Buca'da, aralarında bin yaşında çınarın da bulunduğu 6 anıt ağacı restore eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ağaçların bulunduğu köy meydanında doğal dokuya uygun yenileme çalışması başlattı.

İzmir Buca metrosu 11 Ağustos'ta ihaleye çıkacak!

Narlıdere metrosunun ardından Buca metrosu için de harekete geçen İzmir Büyüksehir Belediyesi, Üçyol-Dokuz Eylül Tınaztepe Kampüsü-Buca Kooperatifi arasındaki hat için 11 Ağustos’ta ihaleye çıkıyor.

Buca Belediyesi kent mobilyaları üretiyor!

Buca Belediyesi, bünyesinde bulunan tesisleri yenilemenin yanı sıra bu tesislerden elde edilen ahşap molozları Buca Belediyesi Fen İşleri Marangozhanesi’nde işleyerek kent mobilyaları üretiyor. Ahşap molozlar usta ellerde işlenerek Bucalıların kullanımına

Maxi Center İstinye bayramda açık mı?

Maxi Center İstinye hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi Center İstinye bayramda açık mı? Maxi Center İstinye bayramda kaça kadar açık? Maxi Center İstinye bayramda kaçta açılacak?

Maxi City AVM bayramda açık mı?

Maxi City AVM haftanın her günü sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi City AVM bayramda açık mı? Maxi City AVM bayramda kaçta açılacak?

Buca Bilgi ve Eğitim Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Buca Belediyesi, ilçede eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak adına temelini attığı Bilgi ve Eğitim Merkezi (BİM)’nde çalışmalarını sürüyor. Piriştina, BEM’in geleceğe yapılan çok önemli bir yatırım olduğunu aktardı.

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu yarın başlıyor!

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatı 152 bin 351 TL olarak belirlen konut için başvuru dönemi yatın başlıyor.

Neşat Arslan: Buca'da ivedilikle dönüşüm başlamalı!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arşları, nüfus yoğunluğunun arttığı Buca'da kentsel dönüşümün ivedilikle başlatılması, kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerektiğini bildirdi.

Neşat Arslan: Buca 10 yılda hiç değişmedi!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti. Arslan, ilçe için yapılması gerekenleri anlattı.

Buca Maxi Tansaş nerede Haberi

Buca Maxi Tansaş nerede


Buca’da hizmete giren Maxi Tansaş 1950 metrekarelik kapalı alanı ile bölgenin en büyük süpermarketi oldu


Ege'nin markası Tansaş, topluma yakın ve yaygın projeleri ve Ege'de fark yaratan kampanya ve etkinliklerle tüketicinin ihtiyaçlarını daima en yakın lokasyonda karşılamaya devam ediyor. Buca'nın en büyük süpermarketi Buca Maxi Tansaş, 28 Kasım Perşembe günü Tansaş Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer'in katılımıyla gerçekleşen kurdele kesim töreniyle kapılarını müşterilerine açtı. Gıda ve gıda dışı seçenekleri ile 15 bin çeşit ürünü Tansaş kalitesi ve çeşitliliği ile tüketicilerle buluşturan Tansaş, 1950 metrekare ile Buca'nın en büyük süpermarketi olarak haftanın 7 günü 08.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek.


Yöresel lezzetler bir arada

Ege'nin tazeliğini raflarına taşıyan Buca Maxi Tansaş, Ege'ye has yöresel tatları ve Ege bahçelerinden toplanmış, eşsiz tazelikte ürünleri...