16 / 05 / 2024

buca otopark projeleri

buca otopark projeleri

Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Buca'ya bin 200 araçlık otopark hamlesi!

İzmir Buca Belediyesi, bölgedeki trafiiği rahatlatmak için projelerini devreye sokuyor. Buca Metro inşaatı tamamlanana kadar yeraltı ve bölgesel otoparklarla şehir içi trafik rahatlayacak.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark inşa edilecek. Buca Belediyesi alanda çalışmalara başladı.

İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı hizmete açıldı!

Süresinden önce tamamlanan "İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı" projesi hizmete açıldı. Başkan Kocaoğlu, Buca’ya 2 milyar liralık yatırım daha yapacaklarını müjdeledi.

Buca Kasaplar Meydanı 4 Haziran'da hizmete giriyor!

Kamulaştırmalarla birlikte 12 milyon TL'ye mal olan "Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı", 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak törenle hizmete girecek.

buca otopark projeleri Haberi

buca otopark projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent dokusunu bozmadan otopark ihtiyacına çağdaş çözümler üretmek için somut adımlar atmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük tam otomatik katlı otoparkı olan Alsancak otoparkı ile Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.


İlçeye yeni bir çekim merkezi 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan düzenleme kapsamında, 150 araç kapasiteli iki katlı yer altı otoparkı inşa edilecek. Toplam 6 bin 271 metrekarelik alanda uygulanacak projeyle yeraltı otoparkının üst kısmı, Bucalıların hoşça vakit geçirecekleri bir mekan haline getirilecek. 

Platform şeklinde yapılacak meydan düzenlemesi kapsamında tören alanı ve yeşil alanlar oluşturularak oturma grupları yerleştirilecek. Gezinti...