05 / 05 / 2024

buca park projeleri

buca park projeleri

Mahalle ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2016 yılını planlayan Buca Belediyesi, yeni yıl da kente, 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park kazandırmaya hazırlanıyor.

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

buca park projeleri Haberi

buca park projeleri


Buca’nın yeşil dokusunu arttırmaya ve Bucalılara nefes alacakları alanlar yaratmaya yönelik olarak görev süresinin ilk 18 ayında kente 15 bin metre kareden fazla yeşil alan kazandıran Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016 yılı içinde iddialı bir hedef koydu. Buca Belediyesi, önümüzdeki yıl içinde 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park çalışması yapacak.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı mahalle gezilerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belirlenen alanlarda yapılması planlanan 15 park projesi hazırlandı. Kentin, Gaziler, Buca Koop, Yeşilbağlar, Adatepe, Akıncılar, Yenigün, Cumhuriyet, Çamlıkule, İnönü ve Mustafa Kemal mahallerinde belirlenen toplam 31 bin metrekarelik alan park, spor ve gezi alanı olarak düzenlenecek. Futbol, basketbol, ve tenis kortlarının yanı sıra alanı müsait olan bölgelere seyir terasları, engelli oyun grupları ve kaykay...