06 / 05 / 2024

bucak 2. referandum

bucak 2. referandum

Bucak Belediyesi, Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan Mahallelerinden sonra Sanayi, Konak, Çavuşlar, Yörükler ve Alaattin Mahallesinde yapılması planlanan imar değişikliğini halka sorarak karar verecek.

Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın

Dolarda yükselişlerin başlayacağını öngören ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılarda bulundu. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın!

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak başvuruları bugün başladı!

2 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Burdur Bucak projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

2 yıl içinde 450 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Referandum sonra daha güçlü Türkiye'nin olmasını vaad eden yetkililer, yeni hamlelerini hazırlanıyor. 2 yıl içinde yatırım tutarının 450 milyar liraya ulaşması hedefleniyor.

TOKİ Budur Bucak 3. Etap Konutları hızla yükseliyor!

Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm 2,5 yılda tamamlanacak!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak'ta yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Mutlu, Bucak'ta kentsel dönüşümün 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Burdur Bucak'ta 2. imar değişikliği referandumu düzenleniyor!

Bucak Belediyesi, Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan Mahallelerinden sonra Sanayi, Konak, Çavuşlar, Yörükler ve Alaattin Mahallesinde yapılması planlanan imar değişikliğini halka sorarak karar verecek.

Bucak Belediyesi'nin imar planı referandumu sonuçlandı!

Bucak Belediyesi'nin imar planı çalışmasının birinci etabında Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde yapmayı planladığı imar değişikliği için mahalle sakinleri ve tapu sahiplerine yönelik referandum yapıldı.

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, yol, doğalgaz, elektrik, kanalizasyon ve benzeri altyapı çalışmalarını kalıcı olarak çözmek için Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç mahallelerinde imar değişikliği için referandum yapıyor.

Bucak'ta 3 mahalle için referandum yapılacak!

Bucak'ta 3 mahalle imar revizyonu için referandum yapma kararı aldı. Barbaros, Onaç ve Mimar Sınan mahallelerinde tapu ve mahalle sakinleri bugün yapılması planlanan imar değişikliği için sandık basına gidiyor.

Burdur Bucak'ta referandum yapılacak!

Burdur'un Bucak ilçesinde Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde yapılması planlanan imar değişikliği için referandum yapılacak. Tapu sahipleri ve mahalle sakinleri için yarın Barbaros Ortaokulu'nda referandum yapılacak.

bucak 2. referandum Haberi

bucak 2. referandum

Bucak Belediyesi, Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan Mahallelerinden sonra Sanayi, Konak, Çavuşlar, Yörükler ve Alaattin Mahallesinde yapılması planlanan imar değişikliğini halka sorarak karar verecek.


Bucak Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan İmar Değişikliği (revizyonu) için, Sanayi ve Konak Mahallelerinde imar planı sınırları içerisinde kalan tapu sahipleri ve mahalle sakinleri için 30.04.2016 Cumartesi günü Saat 13:00- 22.00 saatleri arasında Şehit Ayfer Gök Lisesinde referandum (halk oylaması) yapılacak.


Yine Yörükler ve Çavuşlar Mahallerinde imar planı sınırları içerisinde kalan tapu sahipleri ve mahalle sakinleri için 01.05.2016 Pazar günü Saat 13:00- 22.00 saatleri arasında Oğuzhan İlköğretim Okulunda ve aynı gün aynı saatte Alaattin Mahallesi sakinleri için de Adnan Menderes İlköğretim Okulunda referandum (halk oylaması) yapılacak.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Revizyon İmar Planı...