06 / 05 / 2024

Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi

Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

O ilde 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Dikkat! 

Burdur ili Bucak Belediyesi, Burdur ili, Bucak ilçesinde yer alan 76 adet arsayı 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Domaniç Belediyesi kapalı işletmelerden kira almayacak!

Domaniç Belediyesi, kiracısı olan işletmelerden kapalı oldukları süre boyunca ücret almayacak, diğer kapalı işletmelere de para yardımında bulunacak.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri!

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu olarak belirlendi.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi Haberi

Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi

Burdur'un Bucak ilçesi Karayvatlar Mahallesi'nde Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi inşaatı olarak 2013 yılında yapımına başlanılan ve 2015 yılında kapalı pazar kısmı tamamlanmasına rağmen en üst katta bulunan kaba inşaatı ile atıl vaziyette bekleyen kültür kompleksinin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; 2013'te dönemin AK Partili Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ın temelini attığı ve 7 yılda 3 belediye başkanı, belediye başkanlığına kayyum olarak vekalet eden 2 kaymakam değişmesine rağmen inşaatı bitmeyen ve atıl halde duran kültür kompleksinin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ile Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Başkan Emrullah Ünal “Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve...