29 / 04 / 2024

budo bilet al

budo bilet al

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa – İstanbul arasında konforlu ve güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla başlattığı BUDO seferlerine ilgi yoğun olunca sefer sayıları karşılıklı olarak artırıldı

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Dev kampanya duyuruldu! Son tarih 25 Aralık 2022!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" oldu.  Son tarih 25 Aralık 2022!

THY'den ucuz bilet kampanyası! İndirimi duyan 299 TL'lik bileti almaya koştu!

Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm yurt içi bilet alımlarını 299,99 TL'den başlayan fiyatla satma kampanyası düzenledi.

AnadoluJet’ten ucuz bilet kampanyası! 299 TL bileti kaçırmayın! AnadoluJet uçak bileti hangi tarihlerde geçerlidir?

AnadoluJet’ten ucuz bilet kampanyası başladı. Vatandaşlar 299 TL’ye olan bilet kaçırmamaya çalışıyor. İşte detaylar!

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Kripto para birimi Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma ile Dogecoin ile AMC Theatres'dan bilet alınabilecek. 

İstanbul Akvaryum Şenlikköy bilet fiyatı 2017 kaç lira?

İstanbul Akvaryum Şenlikköy bilet fiyatı 2017 kaç lira sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul Akvaryum Şenlikköy bilet fiyatı 2017 kaç lira sorusunun yanıtı...

Kidzmondo Şişli bilet fiyatı 2016 ne kadar?

Kidzmondo İstanbul Şişli Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Şişli bilet fiyatı 2016 ne kadar, Kidzmondo’ya giriş ücretli mi, Kidzmondo giriş ücreti 2016 kaç TL? İşte Kidzmondo bilet fiyatı 2016...

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali çalışmaları sürüyor!

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüsü Terminali’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Terminalde kapalı alanda 10 adet bilet satış ofisi, bekleme salonları, kafeler, seyir terası, revir bulunuyor.

İstanbul Akvaryum bilet fiyatları ne kadar?

6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan İstanbul Akvaryum Florya projesinde 1.500 çeşit toplam 15 bin deniz ve kara canlısı yer alıyor. Peki İstanbul Akvaryum bilet fiyatları ne kadar?

Minopolis bilet fiyatları 2015!

4 bin 500 metrekare alanda 7 Mayıs 2014'de açılan Minopolis; Bakırköy Marmara Forum’da yer alıyor. Minopolis bilet fiyatları 2015 kısmından önce biraz detaylarından bahsedelim.

Sea Life Akvaryum bilet fiyatları 2015!

Turkuazoo Akvaryum diye anılan Merlin Enternatainments tarafından satın alındıktan sonra Bayrampaşa Forum İstanbul'da yer alan Sea Life Akvaryum olarak anılan Türkiye'nin ilk akvaryumunda 2015 bilet fiyatları güncellendi.

Kidzania 2015 bilet fiyatları!

Kidzania 2015 bilet fiyatları yenilendi. 4 ila 14 yaş arası çocukların eğlenerek öğrenme deneyimi için şehir mantığıyla kurulmuş tema park, Akasya Acıbadem 'de yer alıyor.

budo bilet al Haberi

budo bilet al

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa – İstanbul arasında konforlu ve güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla başlattığı BUDO seferlerine ilgi yoğun olunca sefer sayıları karşılıklı olarak artırıldı. BUDO 1 Mart’tan itibaren haftanın 5 günü karşılıklı olarak 4 sefer, cuma ve pazar günleri ise 5 sefer yapacak.

Bursa’yı her açıdan ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla yeni yollar açmaktan raylı sisteme kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Ocak’ta seferlere başlattığı BUDO, kısa zamanda Bursa ve İstanbulluların en önemli ulaşım aracı haline geldi. Mudanya ve Kabataş iskeleleri arasında karşılıklı olarak hafta içi 2 seferle başlatılan BUDO, günlük yolcu sayısını binin üzerine çıkarırken, özellikle Cuma günleri ve hafta sonu doluluk nedeniyle çok sayıda vatandaş bilet bulamama sıkıntısı yaşamaya başladı. Vatandaşlardan gelen yoğun...