22 / 05 / 2024

budo seferleri 3 ekim 2014

budo seferleri 3 ekim 2014

Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin ( BUDO ) 12 ve 12:30'da yapılacak olan seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri iptal edildi!

ÇANAKKALE'de 3 gün boyunca yaşamı felç eden lodosun etkisini kaybetmesinin ardından,Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri hala yapılamazken, Lapseki-Gelibolu hattı çalışmaya başladı.

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Ada Ekspresi seferleri 3 yıl sonra yeniden başladı!

Yüksek hızlı tren (YHT) hattının inşası nedeniyle 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı...

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri meydana geldi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin ( İDO ) bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

BUDO seferleri iptal edildi!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini, olumsuz hava şartları nedeni ile iptal ettiğini duyurdu.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'nun bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

İzmit-Konya arası 3.5 saate indi!

İstanbul-Konya hattında YHT seferleri başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da düzenlenen törende yaptığı açıklamada, İzmit-Konya arasını 3,5 saatte kat edecek olan trenin 1 hafta boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

budo seferleri 3 ekim 2014 Haberi

budo seferleri 3 ekim 2014

Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden yapılan açıklamaya göre, elverişsiz hava koşulları yüzünden saat 12.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ve 12.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri kaldırıldı.


BUDO'nun saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ve 08.00'deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri de aynı gerekçeyle...