02 / 05 / 2024

Buharkent OSB tesis inşaatı

Buharkent OSB tesis inşaatı

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Buharkent OSB'de yatırım atağı!

Aydın Buharkent'e Organize Sanayi Bölgesi'ni kazandırarak Türkiye'nin dev fabrikalarını bölgeye çeken Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Erol, seçim vaadi olan projeleri de tek tek hayata geçirdi.

Kayseri Mimarsinan OSB'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

Aydın Buharkent OSB'ye kavuşuyor!

OSB'nin bölge için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Buharkent OSB'nin hayata geçirilmesi, özellikle endüstride kullanılabilecek tarımsal ürünlerin yerinde işlenmesi açısından da çok önemli" diye konuştu.

Zorlu Grubu'ndan Buharkent'e jeotermal tesis!

Türkiye'nin önemli jeotermal enerji üretim tesislerine sahip Zorlu Grubu, Aydın'ın Buharkent ilçesine yeni jeotermal tesislerinin kurulma aşamasına gelindiğini açıkladı.

Kemalpaşa OSB'de tesis sayısı 950'ye çıkacak!

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde parselasyon planı çalışmaları tamamlanınca tesis sayısı 950'ye çıkacak, istihdamda artış sağlanacak.

Aydın Buharkent OSB'de inşaat ne zaman başlayacak?

Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyetinin oluşturulması ve Belediye Başkanı Mehmet Erol’un Başkan seçilmesinin ardından OSB’ye yönelik çalışmalara hız verildi. OSB Müteşebbis heyeti ve yatırımcılar OSB alanında incelemeler yaptı.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Buharkent OSB tesis inşaatı Haberi

Buharkent OSB tesis inşaatı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Aydın’ın Buharkent ilçesinde bulunan organize sanayi bölgesine (OSB) ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kaan, organize sanayi bölgesinde firmaların fabrika inşaatının devam ettiği bölgede basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "tarihin sarkacı Asya’dan yana" sözleri hakkında konuşan Kaan, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 2000’li yıllardan başlayan bir Asya süreci var. Sayın Cumhurbaşkanımız doğru işaret etmiş. 2018’li yılların rakamlarıyla söylediğimizde biz Asya’yı sadece Çin olarak görmüyoruz, Asian ülkeleri de var. Bunları da dahil ettiğiniz zaman 2018 rakamlarında dünya ekonomisinin yüzde 43’ü burada. 2023 IMF raporlarına baktığımız zamanda Asya’da Çin yüzde 19’luk payı alacak, Asian ülkeleri de yüzde 23’lük pay alacak. Yani dünya ekonomisinin yüzde 47’si Asya’da gözüküyor. Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan...