28 / 04 / 2024

Buket Pilavcı

Buket Pilavcı

Olivium Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Olivium AVM Şubesi, Buket Pilavcı ve Osman Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Go Sport Surfaces Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Go Sport Surfaces Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Buket Kabakçı tarafından kuruldu.

Pilavcı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pilavcı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Pilavcı tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Buket Gençbayraktar tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Bazman Mimarlık Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bazman Mimarlık Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Buket Hoşcan Bazman tarafından kuruldu.

Ali Öztunç milletvekili adayı olunca Ankara'daki evini sattı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eşi Buket Görgülü Öztunç, Ali Öztunç’un Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olmasından sonra Ankara’daki evlerini satıp, Kahramanmaraş'a gitti...

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altuok, Veysi Anılır ve Buket Ölçgen ortaklığında kuruldu.

Buket Yapı Malzemeleri Kimya Orman Ürünleri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Yapı Malzemeleri Kimya Orman Ürünleri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şengül tarafından kuruldu. 

Altugo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altugo Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dursun tarafından kuruldu.

Buket Pilavcı Haberi

Buket Pilavcı

Olivium Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Olivium AVM Şubesi, Buket Pilavcı ve Osman Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. Olivium Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Olivium AVM Şubesi iş konusu; Her türlü iş merkezi ticart merkezi alışveriş merkezi konut ve yerleşim merkezleri ve rezidanslar ile bunlarda açılacak iş yerlerinin işletilmesi ve yönetilmesi için lüzum görülmesi halinde şubeler açmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Olivium Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Olivium AVM Şubesi adres: Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi, Prof. Muammer Aksoy Caddesi,...