08 / 05 / 2024

Bülent Ferhat Kalsın

Bülent Ferhat Kalsın

APG İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Bülent Ferhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kenan Serhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından kuruldu.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

Bülent Ersoy: Vasiyetimden ÇYDD’yi çıkardım!

Bülent Ersoy’un “Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağım” sözlerinden sonra dernek “Bu bağışı kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı. Sanatçı da derneği vasiyetnamesinden çıkardı.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Bülent Ferhat Kalsın Haberi

Bülent Ferhat Kalsın

APG İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Bülent Ferhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kenan Serhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu. 


APG İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler,  okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai...