29 / 04 / 2024

bulgaristan Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami

bulgaristan Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, Bulgaristan'daki kardeş şehir Gorna Oryahovitsa'da yaptırdığı Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Regaip Kandili canlı mevlit yayını ile ibadete açılıyor.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Diyarbakır'a Kardeşlik Parkı geliyor!

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda olan alanı yeşillendirerek "Kardeşlik Parkı"na dönüştürecek.

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Antalya Büyükşehir'den Mostar'a yurt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik bağı bulunan Bosna Hersek’in Mostar kentine öğrenci yurdu inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kahramanmaraş yatırımlarında son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl ile kardeş şehir olan Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. Yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Struga Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Makedonya'da bulunan kardeş şehir Struga'da yaptıracağı okulun temelini attı. 13 derslikli bu okulun ismiyse, Atatürk'ün baba ocağı olması münasebetiyle Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi oldu.

Antalya'da 3-4 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde Antalya’da temaslarda bulunan Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

bulgaristan Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami Haberi

bulgaristan Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, Bulgaristan'daki kardeş şehir Gorna Oryahovitsa'da yaptırdığı Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Regaip Kandili canlı mevlit yayını ile ibadete açılıyor.


Büyükçekmece Belediyesi'nin kardeş şehirlerinden olan Gorna Oryahovitsa'da yaşayan soydaşların talebi ile yaptırılan caminin açılış töreni, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyetin katılımıyla gerçekleşecek.


"Soydaşlarımıza hayırlı olsun"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi'nin 2003 yılından bu yana kardeş şehri olan Bulgaristan'ın Gorna Oryahovitsa kentine modern bir cami kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek; "Gorna Oryahovitsa'da yaşayan soydaşlarımızın önemli bir ihtiyacı karşılanmış oldu. Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii'nin açılışını gerçekleştirmek için belediye meclis üyelerimiz ve beraberindeki heyetle birlikte Bulgaristan'a gidiyoruz. Caminin yapımında emeği geçen,katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Gorna...