02 / 05 / 2024

Buluncak toki zemin etüdü

Buluncak toki zemin etüdü

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı.

TOKİ'den yatay mimari atağı: Zemin+5 kat geçilmeyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde TOKİ konutlarını ve TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut'un açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın '130 bin konut yaptık zemin artı 5’i geçmedik' başlıklı yazısı...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Afyon ve Aksaray'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Afyon ve Aksaray İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Buluncak toki zemin etüdü Haberi

Buluncak toki zemin etüdü



Bulancak İlçesi Emecen mevkiinde yapılacak olan konut projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı. Etüt için ilçemize gelen heyete Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, belediye ekipleri eşlik etti. Etüt çalışmasına yeri satın alarak Belediye aracılığı ile TOKİ'ye verecek olan  kooperatif yetkilileri de katıldı.


Yakar "TOKİ Konutları adına sevindirici gelişmeler yaşıyoruz"


     Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, güzel gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Uzun süreden beri yürüttüğümüz temaslarımız sonuçlanmaya başladı. Ankara ziyaretimizde TOKİ yetkilileri ile görüşmüş ve prensip olarak anlaşmıştık. TOKİ arazisini etüdü için heyet ilçemize gelerek çalışmalarına başladı....