22 / 07 / 2024

Bulut İnşaat Çatalköy İlkokulu derslik

Bulut İnşaat Çatalköy İlkokulu derslik

Çatalköy Belediyesi ile Lara Park Otel, Bulut İnşaat ve Little Society of Kyrenia, Çatalköy İlkokulu' na yapılacak olan iki adet ek dersliğin inşaat maliyetini üstlendi. ..

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.

İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Öztürk İnşaat, dünyanın en büyük müteahhitleri arasında neden yok?

Geçen yıl ENR 250 listesine 18'inci sıradan giren Öztürk İnşaat, bu yıl 'kuşku uyandıran' yapısı nedeniyle listede yer almadı

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis cezası istendi!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 130 mağdurun bulunduğu davanın ilk duruşması nisan ayında...

Bulut İnşaat, olmayan 7’nci kattan daire satmış!

Esenyurt'ta yüzlerce kişiyi mağdur eden Bulut İnşaat firmasının sahibi Temel Bulut dolandırıcılıktan 2 yıl 1 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri polise ifade verdi!

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

Bulut İnşaat Çatalköy İlkokulu derslik Haberi

Bulut İnşaat Çatalköy İlkokulu derslik


Çatalköy İlkokulu'na yapılacak katkı için dün saat 10.00'da Çatalköy Belediyesinde basın toplantısı düzenlendi. 

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, kurum kuruluşlar ve belediye yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda, Little Society of Kyrenia yetkilisi John Graham okula yapılacak ek dersliğin inşası için 9 bin Türk Lirası bağışta bulundu. 


Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yaptığı konuşmada, sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, belediye, yatırımcı şirketler ve hayırsever kuruluşların katkılarıyla köy ilkokuluna 2 adet derslik kazandırılacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. 


Özel şirketler ile hayırsever kuruluşun konuya gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden başkan Hulusioğlu, eğitime yapılan katkının anlamlı olduğunu kaydetti. 


Yerel yönetim ile özel şirketler arasındaki sosyal dayanışmanın bununla da sınırlı kalmadığını belirten Hulusioğlu, Adaeri Turizm Şirketi'nin de Çatalköy Belediyesi Kültür Merkezi restorasyonunun büyük bir bölümünü üstlendiğini vurguladı. 


Mehmet Hulusioğlu, bunlara...