06 / 05 / 2024

bulut inşaat indirim

bulut inşaat indirim

BULUT İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Evviva projelerinde 89 bin liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo dairelere sahip olmak mümkün.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde KDV'yi ödüyor! Yüzde 10 indirim!

Bulut İnşaat Esenyurt Evviva projelerinde KDV'yi firma ödüyor. Yeni yıl kampanyası dahilinde projelerde yüzde 10 indirim imkanı da sunuluyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inşaat piyasasında yaşanan artışlardan yakınan müteahhitlere bugün sevindirici haber geldi. İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

İnşaat maliyetlerinin fazla olmasından dolayı inşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar tek tek geri çekilmeye başladı. Bugün inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 14 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demire gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirirken güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. Bugün 1 ton demir fiyatı resmen düştü! İşte 14 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

bulut inşaat indirim Haberi

bulut inşaat indirim

BULUT İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Satışa sunulan Evviva projelerinde 89 bin liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo daireler veya 130 bin liradan başlayan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ekonomik ödeme seçenekleriyle alıcılarım bekliyor. Esenyurt'ta inşa edilen projede daireler hemen teslim ediliyor ve tapuları...