30 / 07 / 2024

Bulut İnşaat proje maketi

Bulut İnşaat proje maketi

Markalı konut projelerini alışılageldiği gibi sadece satış ofislerindeki maketler üzerinden sergilemek yerine, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla 3 boyutlu olarak gösteren firmalar arasına BULUT İnşaat da katıldı

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Yiv Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiv Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin Tl sermaye ile bugün Tahirhan Solmaz tarafından kuruldu.

Cevher Grup İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevher Grup İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Astroyal Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astroyal Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Uzun ve Ömer Altıntaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Barka Deniz İnşaat Proje Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Barka Deniz İnşaat Proje Müşavirlik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güler Arda tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Nobi İnşaat Proje Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Nobi İnşaat Proje Taahhüt Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Oğuzhan Küçükoğlu ve Neslihan Demirtaş tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anıl Arif Gürlek ve Ömer Kuru ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak No:7 Nef 09 Nef Ofis'te kuruldu.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Bulut İnşaat proje maketi Haberi

Bulut İnşaat proje maketi

Google Earth tabanlı yazılımıyla kullanıcılarına 3 boyutlu sektörel bir rehber hizmeti sunan ve bu özelliği ile de dünyada tek olan 3DLocationEarth.com, inşaat sektörünün lider firmalarından Bulut İnşaat’ın EVVİVA markalı 8 projesini 3. Boyuta taşıdı. Uygulama sayesinde http://3dlocationearth.com/bulutinsaat linkini ziyaret edenler, firmanın konut projelerini, inşaat alanına gitmelerine gerek kalmadan 3 boyutlu görüntüler eşliğinde detaylı olarak gezebiliyor. Üstelik bu işlemi dünyanın her yerinden ve sadece birkaç dakikada gerçekleştirebiliyor. 


İnşaat sektörünün lider kuruluşlarından Bulut İnşaat, gerçekleştirdiği yeni uygulamayla, İstanbul’un yükselen değeri Esenyurt bölgesindeki EVVİVA markalı tüm projelerini 3. Boyuta taşıdı. Gerçekleştirilen işbirliği ile ilgili bir açıklama yapan Bulut İnşaat yöneticisi Volkan Bulut, artık hayata geçirilen konut projelerinde alıcı grubun, sadece projenin bulunduğu bölge insanı değil, tüm ülke hatta tüm dünya olduğunu vurgulayarak “Özellikle...