24 / 07 / 2024

Bulut Orman teslim

Bulut Orman teslim

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bulut Orman projesi doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek olan Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sağlanıyor. Örnek dairelerin tamamlandığı projeden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Kahramanmaraş'taki 4 bin 800 konut ay sonunda teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada şehirde 4 bin 800 konutun bu ayın sonuna kadar teslim edileceğini söyledi.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Alderler İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Alderler İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bulut tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek? Beklenen açıklama geldi

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanların merak ettiği en önemli konu evlerin ne zaman teslim edileceği. Beklenen açıklama TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan geldi. Bulut, 250 bin konut için talep toplama süreçlerinin tamamlandığını belirterek, konutları 2 yılda bitirip teslim edecekler

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

Elazığ'da 8 bin konut depremzedelere teslim edilecek! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, depremzedeler için yapımına başlanan 19 bin 500 konuttan 8 binini teslim etme aşamasına geldiğini söyledi. 

Elazığ'da 8 bin deprem konutu yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarının 8 binini yıl sonu bitene kadar teslim edeceklerini açıkladı.

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...

Bulut Orman teslim Haberi

Bulut Orman teslim

Tanyer İnşaat İzmir'deki konut projesine bir yenisini daha ekliyor. Doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefleyen firma,  Bulut Orman projesiyle konut talebini karşılayacak. 


İzmir’deki ilk projesi Asma Bahçeler’i inşa eden firma, yeni projesiyle bol oksijenli bir atmosfer sunmayı vaad ediyor.


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, proje hakkında bilgi verdi. Yeni projenin 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edildiğini söyleyen Tanyer Narlıdere’de imarlı bölgenin tam sınırında, çam ormanının başlangıç çizgisinde yer aldığını belirtti.


Tanyer, “Projemiz son derece doğal bir konuma sahip. Kentin gürültüsünden, trafiğinden ve kirli havasından uzak ama aynı zamanda ulaşılmak istendiğinde de bir o kadar yakın bir konumda yer alıyor. 30 dakikadan kısa sürede Narlıdere’ye otoban girişine ulaşma imkanı var. AVM’lerin yoğun olduğu Balçova’ya, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne...