04 / 05 / 2024

bulut teknolojisi

bulut teknolojisi

Son zamanlarda medyada ismini sıklıkla duyduğumuz bulut teknolojisi,sonunda emlak sektöründe de kullanılmaya başlanıldı

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Amasya Üniversitesi İnşaat Teknolojisi öğrencileri 3. köprüyü inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenlediler. Ali Selvi, “Bilgiyi yerinde görmeleri amacıyla bir dizi teknik gezi düzenlemeye devam ediyoruz. " dedi

Dursun Bulut kimdir?

İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Dursun Bulut kimdir? Dursun Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dursun Bulut...

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

İç Mimar Gökcan Bulut Artcode Mimarlık'ı anlattı!

Uzun yıllar Ankara'nın önemli iç mimarlık ofislerinden birinde çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi ofisi Artcode Mimarlık'ı açan Gökcan Bulut, tasarım süreciyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Zigbee'den radyo teknolojisi kablosuz çözümler sunuyor!

Zigbee radyo teknolojisi yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için duvarlara zarar vermeden kablosuz çözümler sunuyor. Zigbee, dünya genelinde 2.4 GHz ve frekans modifikasyonuna imkan sağlayan iletişim frekansına sahip .

Bulut Cebeci kimdir?

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

Bulut İnşaat İl Özel İdareleri yapım ihalesini kazandı!

ELAZIĞ İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014 / 75225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açıkladı. İhale açık arttırma usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Bulut İnşaat kazandı.

Bulut Bağcı: Hedef 50 milyon turist!

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

Türkiye'nin ilk Bulut AVM'si kuruluyor!

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel M

bulut teknolojisi Haberi

bulut teknolojisi

Güzel tasarımı ve Microsoft altyapısı ile gözdolduran Emlakz,gayrimenkul danışmanlarına kolay arabirimli web sayfalarıyla hizmete girdi.


Emlak ilanları son zamanlarda gazetelerden ilan sitelerine doğru hızlı bir geçiş sürecinde. Eskiden gazetede seri ilan sayfalarına bakan herkes,artık daha kolay filtreleme yapabildikleri emlak ilan sitelerini tercih etmeye başladılar. Emlak alım ve satımında sürekli bir yarış halinde olan gayrimenkul danışmanları ise bu değişimin farkındalar ve bu yüzden Emlakz tarzındaki emlak ilan sitelerine oldukça rağbet gösteriyorlar.


Nisan 2012 ortasında yayına girmiş olan Emlakz, www.emlakz.com adresinde ziyaretçilerine hizmetveriyor.İlk etapta Mersinde pilot proje başlatan Emlakz, ilerleyen günlerde Akdeniz bölgesindeki diğer şehirlere de yayılarak hizmet ağını bu bölgede oturttuktan sonra tüm Türkiye'ye açılarak hizmet vermeyi planlıyor. Sitenin bütün mimarisini Microsoft teknolojisi kullanarak oluşturmuş olan Emlakz.Com ekibi hem dizayn hem de teknoloji altyapısı...