05 / 05 / 2024

Bulut Yapı önay life

Bulut Yapı önay life

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fırat Bulut ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Aydınay İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınay İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın tarafından kuruldu.

Ömer Bulut'tan millet bahçesi açıklaması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada "TOKİ olarak 182 millet bahçesi planladık.11 millet bahçesini tamamlayıp, halkımızın kullanımına sunduk. 55 millet bahçesinin yapımı devam ediyor." dedi.

Bulut Yapı önay life Haberi

Bulut Yapı önay life

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in birlikte kurduğu Öntu Yatırım Ortaklığıyla birlikte Esenyurt ve Beylikdüzü’nde projeler gerçekleştiren Bulut Yapı, ortaklık dışında ise İstanbul’un Bakırköy ilçesinde kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor. Şirket bölgede Bulut Konak, Yeşil Site ve Cornerport olmak üzere üç proje yapıyor. Onay Grubu'nda birçok şirketin bir araya gelmesinden oluştuğunu anlatan Bulut Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bulut, bu grubun içinde yer alan Bulut Yapı’nın da Bakırköy’e bağlı Yeşilköy bölgesinde 40 daireli bir dönüşüm projesini hayata geçirdiğini inşaatı yüzde 70 seviyesine gelen projeyi 2017’nin Mart ayında teslim edeceklerini açıkladı. Ayrıca bölgede üç proje daha yaptıklarını anlatan Bulut, Florya’da bulunan arsalarında ise 6 adet Bulut Konak adıyla konak yaptıklarını aktararak “Burada ki alıcıların istekleri üzerine banyolara ilave olarak abdest lavaboları...