05 / 05 / 2024

Bulut Yapı projeleri

Bulut Yapı projeleri

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fırat Bulut ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Bulut Yapı projeleri Haberi

Bulut Yapı projeleri

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in birlikte kurduğu Öntu Yatırım Ortaklığıyla birlikte Esenyurt ve Beylikdüzü’nde projeler gerçekleştiren Bulut Yapı, ortaklık dışında ise İstanbul’un Bakırköy ilçesinde kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor. Şirket bölgede Bulut Konak, Yeşil Site ve Cornerport olmak üzere üç proje yapıyor. Onay Grubu'nda birçok şirketin bir araya gelmesinden oluştuğunu anlatan Bulut Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bulut, bu grubun içinde yer alan Bulut Yapı’nın da Bakırköy’e bağlı Yeşilköy bölgesinde 40 daireli bir dönüşüm projesini hayata geçirdiğini inşaatı yüzde 70 seviyesine gelen projeyi 2017’nin Mart ayında teslim edeceklerini açıkladı. Ayrıca bölgede üç proje daha yaptıklarını anlatan Bulut, Florya’da bulunan arsalarında ise 6 adet Bulut Konak adıyla konak yaptıklarını aktararak “Burada ki alıcıların istekleri üzerine banyolara ilave olarak abdest lavaboları...