30 / 04 / 2024

Bulvar Home satılık

Bulvar Home satılık

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları!

DAP yapı tarafından İstanbul Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Residence'da 254 rezidans ve 88 home ofis bulunuyor. Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Dap Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Maltepe satılık daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 254 tane konut ve 88 tane home ofisten oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Bulvar İstanbul Cadde satılık mağazaların fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde mağazalarının açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bulvar Home satılık Haberi

Bulvar Home satılık

Bulvar Home Residence'de daireler 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 292 adet konut ile birlikte 32 adet dükkan bulunuyor. 


"Beylikdüzü Bulvar Home nerede?" sorusuna İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, metro durağına ve Abdullah Gül Parkı’na 300 metre, metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde yanıtını verebiliriz. 


Bulvar Home Konutları'nın büyüklükleri 66 metrekare ile 77 metrekareden oluşuyor. Teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleşeceği projede dükkanların alanları ise 45 ile 250 metrekare arasında değişiyor. 


Bulvar Home Beylikdüzü'nde yüzme havuzu, basketbol sahası, yürüyüş yolu, 7/24 güvenlik hizmeti, çocuk oyun alanları, hamam, 2 katlı kapalı otopark, fitness ve sauna gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Pusula İnşaat imzası ile inşa edilen Bulvar Home Evleri fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje 5 bin metrekarelik...