06 / 05 / 2024

Bulvar Home ulaşım

Bulvar Home ulaşım

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, F.S.M.Bulvarı Yeni Baraj Yolu Caddesi'nde açıldı.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım!

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu projede fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Çankaya Mahall Ankara ulaşım!

Çankaya Mahall Ankara ulaşım bilgilerine göre proje Anadolu Bulvarı'na yakın bir bölgede bulunuyor. Toplam 246 adet dairenin bulunduğu proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sample Home Ataşehir ulaşım!

Toplam 41 adet daireden meydana gelen proje Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Sample Home Ataşehir ulaşım bilgileri kapsamında Bostancı İskelesi’ne 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule Maltepe ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Adam Kule projesi toplam 350 adet home officeden meydana geliyor. Adam Kule Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Bulvar Home ulaşım Haberi

Bulvar Home ulaşım

Detayların 20 Ocak 2016 tarihi itibariyle netlik kazanacağı Bulvar Home Rezidans'ta yaklaşık 400 adet daire ve 30 adet ticari birim yer alıyor. Proje Pusula İnşaat tarafından inşa edilecek.


Bulvar Home Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirlendi. 5 bin metrekare arsa alanına sahip proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselecek. 


Beylikdüzü Bulvar Home'da açık havuz ,tenis kortu, fitness, basket sahası, Türk hamamı, yürüyüş ve dinlenme alanları, sauna, açık-kapalı otopark ve çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Bulvar Home Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr/

Özge...