30 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul teslim

Bulvar İstanbul teslim

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi!

Toplam 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana gelen Bulvar Atakent projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor.

Maksem Bulvar Atakent teslim tarihi!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi Halkalı-Atakent bölgesinde yükseliyor. İşte Maksem Bulvar Atakent teslim tarihi...

Küçükçekmece Bulvar Atakent teslim tarihi!

Toplam 391 konut ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Küçükçekmece Bulvar Atakent teslim tarihi...

Bulvar Atakent teslim tarihi!

2 hafta içerisinde daire satışlarının başlayacağı Bulvar Atakent projesinde ön talep süreci sürüyor. İşte, Bulvar Atakent teslim tarihi...

Başakşehir Bulvar İstanbul güncel fiyatlar!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Bulvar İstanbul Evleri, Emlak Konut Ağustos kampanyasına dahil projeler arasında...

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde teslim tarihi!

Mağaza alanlarının 78 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projenin 29 Kasım Pazar günü lansmanı yapılacak. Bulvar İstanbul Cadde teslim tarihi Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bulvar İstanbul teslim Haberi

Bulvar İstanbul teslim

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Yeni kampanyada satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor, iki etapta 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 1.555 daire bulunuyor. Bulvar Rezidans'ta ise 165 daire yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde metrekare fiyatları 2 bin 800 TL ile 4 binTL arasında...